Suomen laajin valikoima erilaisia ATX® voimannostotankoja, painonnostotankoja, hybriditankoja, erikoistankoja, käsipaino- ja kyykkytankoja. Maastavetoon HexBar ja penkkipunnerruksiin myös Swiss bar. Valitse asiakaskunnallesi tai omaan kotitreeniin optimaalisin vaihtoehto ATX® :n huippulaadukkaista vaihtoehdoista.

50mm levytankoihin sopivat levypainot löydät täältä

Muistathan myös lukot 50mm levytangolle 

Hybriditangot eli yleistangot soveltuvat erinomaisesti crossfitharjoitteluun sekä kuntosalien perustangoiksi, koska niissä on yleensä molemmat otemerkinnät. Tämä ns.yleistanko onkin loistava vaihtoehto suurille asiakaskunnille: sillä pystyy suorittamaan monipuolisesti niin haastavampia kuin perinteisiä vapaapainoliikkeitä kuten erilaiset kyykyt, maastavedot ja penkkipunnerrus. 

Painonnostotanko on voimanostotankoa joustavampi, mikä mahdollistaa miellyttävän "piiskaefektin" suuremmilla painoilla harjoitellessa. Pienen joustavuuden ansiosta tanko myös kestää paremmin suurempien kuormien käyttöä ja pudottamista maahan suorituksen jälkeen. 

Voimanostotanko on vaihtoehdoista jäykempi ja karheampi. Tanko on suunniteltu voimailulajia, voimannostoa (jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto), varten. Tämä tanko soveltuu sinulle, joka et tykkää "piiskaefektistä" todella suurilla painoilla harjoitellessa. 

Perinteisten painotankojen lisäksi meiltä löytyy lukuisia erikoistankoja, kuten kyykkytanko, Hex Bar tanko, moniotetanko, tekniikkatanko, punnerrustanko, kulmatanko sekä Buffalo Bar-tyyppiset tangot. 

Levytangot 50mm

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Tavaramerkki
Käyttötarkoitus
Hinta
Materiaali
Valmistaja
Maksimikapasiteetti
Laakerointi
Otemerkinnät
Karhennus
Aseta laskevaan järjestykseen

81 tuotetta

per sivu