Ciclostudio virtuaali- ja livesisäpyöräilykonsepti

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

CicloStudio on ammattilaistason maantiepyöräilyyn perustuva virtuaali- ja livesisäpyöräilykonsepti

jonka avulla peruskuntoilija voi saavuttaa tuloksia tehokkaasti ja turvallisesti kuntokeskuksesi spinningstudiossa.

CicloStudio-tunnit perustuvat watteihin eli tehoalueisiin. Virtuaalitunnilla asiakasta ohjeistetaan polkemaan tiettyä kierrosnopeutta (RPM) ja hyödyntämään pyörän vastuksia halutun värikoodatun tehoalueen saavuttamiseksi. Virtuaaliohjaajan kannustus vie asiakkaan läpi erilaisten työosuuksien. Eniten tunnista saa irti yhdistämällä spinningpyörän älypuhelimensa CicloZone-aplikaatioon!

 

VIRTUAALISPINNING NOSTAA STUDION KÄYTTÖASTETTA

Koska sisäpyöräilystudiossa järjestetään ohjattuja tunteja maksimissaan muutama päivässä, on tilan käyttöaste kustannuksiinsa nähden melko matala. Automaattisesti pyörivät virtuaalitunnit nostavat studion käyttöastetta tarjoten asiakkaillesi harjoittelumahdollisuuden milloin tahansa! Konsepti palvelee erityisesti heitä, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua ohjatuille tunneille vilkkaimpaan ilta-aikaan tai jotka haluavat yhdistää salitreeniin ohjattua aerobista harjoittelua. 

Virtuaalispinning on useimmilla kuntosaleilla kaikkien jäsenyyksien vapaasti käytettävissä. Matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunti sytyttää helposti halukkuuden osallistua myös liveohjatuille tunneille, jolloin kuntosalijäsenyyteen lisätään mielellään myös ryhmäliikuntapalvelut. 

 

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO JA SUJUVA YLLÄPITO

Ciclo Hub -boksi asennetaan spinningstudioon liittämällä se ethernet-johdolla verkkoon. Optimaalisen toiminnan takaamiseksi suosittelemme sille omaa nettiyhteyttä. Visuaalinen kokemus välittyy asiakkaillesi screenin tai valkokankaan kautta. 

CicloStudio tarjoaa automaattisesti valmiin  ja itsestään päivittyvän virtuaaliaikataulun. Halutessasi sinun on mahdollista muokata aikataulua helposti nettiselaimen kautta. CicloStudio pitää sisällään monipuolisesti eri pituisia ja teholtaan vaihtelevia tunteja, joista on yksinkertaista rakentaa kuntokeskuksesi asiakkaita parhaiten palveleva kokonaisuus. 

Lue lisää käyttöönotosta: https://www.ciclozonestudio.com/how-it-works/

 

APLIKAATIO MAHDOLLISTAA TARKOITUKSENMUKAISEN SISÄPYÖRÄILYTREENIN 

Seuratakseen helposti virtuaalitunnin ohjeistettuja tehoa-alueita ja kierrosnopeuksia (RPM), kannattaa asiakkaan ladata puhelimeensa CicloZone-aplikaatio. Aplikaatio määrittelee lisäksi henkilökohtaiset tehoalueet. Näin samalle tunnille osallistujat, niin aktiivikuntoilijat kuin aloittelijatkin, saavat mieleisen treenin riippumatta kuntotasosta. 

Profiilin luominen ja aplikaation käyttäminen on helppoa: olemme tehneet sitä varten myös suomenkieliset pikaohjeet. Tunnille osallistuminen ei välttämättä vaadi CicloZone-aplikaatiota. 

Jotta spinningpyörä voidaan yhdistää aplikaatioon, tulee siinä olla Bluetooth-ominaisuus. Käyttömukavuutta lisää myös älypuhelimelle tarkoitettu teline.

 

CICLOSTUDIO LIVEOHJAAJAN TYÖKALUNA

CicloStudiota on mahdollista hyödyntää myös liveohjatuilla spinningtunneilla, jolloin kuntokeskuksesi spinninohjaaja ohjaa asiakkaillesi tunnin virtuaaliohjaajan sijaan. Muokkaamalla valmista virtuaalispinning-aikataulua on sinne helppo lisätä CicloStudio-livetunteja jotka täydentävät ryhmäliikuntatarjontaa perinteisten spinningtuntien rinnalla. Monipuolinen konseptin tarjoama tuntivalikoima mahdollistaa myös kuntokeskuksen koko sisäpyöräilytarjonnan pyörittämisen!

Valmisohjelma musiikkeineen ja grafiikoineen on erinomainen työkalu, jonka avulla ohjaajan on mahdollista tarjota asiakkaillesi uudenlainen sisäpyöräilykokemus. Lisäämällä asiakkaan ymmärrystä järkevästä harjoittelusta, tarjoamalla uusia motivaattoreita aplikaation avulla ja mahdollistamalla elämyksellisiä treenihetkiä, voit olla varma että nämä asiakkaat käyvät kuntokeskuksessasi vuodesta toiseen!

Lue lisää CicloStudiosta: https://www.ciclozonestudio.com/

Lue lisää CicloZone-aplikaatiosta: https://www.ciclozone.com/