Quinn infinitum spinningpyörä

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimituskulut alkaen:

Quinn Infinitum - sisäpyöräilyn uusi valtakausi

Quinn Infinitum on vuosien kehityksen tulos. Spinningpyörä joka on pyöräilijöiden suunnittelema pyöräilijöille. Quinn Infinitum spinningpyörässä jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty jotta tuote palvelee vaativaa asiakasta. Runko on valmistettu markkinoiden laadukkaimmasta teräksestä jonka hitsaukset toteutettu parhaimmalla mahdollisella robotiikalla. Muita yksityiskohtia mainitakseen, Quinn Infinitum spinningpyörässä on korkealuokkainen maalaus sekä parhaat mahdolliset teollisuudesta tutut laakerit polkimien ja vauhtipyörän keskiössä.

Quinn Infinitum spinningpyörät on varustettu äänettömällä ja huoltovapaalla magneettijarrulla. Lisää ajomukavuutta lisää portaattomat rungon säädöt jolla varmistetaan että jokainen polkija saa juuri itselleen sopivan ajoasennon.

Pyörä toimitetaan nahkaisella penkillä ja monipuolisella ohajustangolla jossa integroituna kaksi juomapullotelinettä sekä yhdistelmäpolkimilla (SPD & remmi).

Quinn Infinitum on tarkoitettu ammattikäyttöön kuntosaleille ja paljon polkeville henkilöille. Hiljaisen magneettivastuksen lisäksi laitteessa käytettään Kevlarista valmistettua kulutusta kestävää vetohihnaa.

Syvyyttä harjoitteluun saadaan lisää Quinn:in omalla matkapuhelin aplikatiolla joka ladattavissa Android ja iOS puhelimiin. Ohjelman avulla voit seurata mm. sykkeitä ja tuotettua tehoa (watteja).

Pyörä valmistetaan tietoisesti vain 75 eri osasta jolla varmistetaan paras mahdollinen kestävyys. Quinn Infinitium pyörälle myönnetään kolmen vuoden täysi takuu ammattikäytössä!
 
Hinta: 1798,00 (Sis. alv)

Toimitusaika: 1-4 viikkoa

Määrä: kpl
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.