264,90 €
Pidä kiirettä, vain 1 jäljellä!
Saatavuus:
Varastossa ( 1 kpl )
Toimitusaika:
3-6 päivää
Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

Saehan puristusvoimamittari

Tuotekuvaus

Saehan puristusvoimamittari

Vuosien varrella Saehanista on muodostunut käsite puristusvoimamittarien osalta. Saehanin puristusvoimamittareihin luottaa suomessa poikkeuksetta lähes kaikki terveydenhuollon ammattilaiset.

SAEHAN-tarkkuuskäsidynamometri määrittää tarkat käden puristusvoimamittaukset. Säädettävässä kahvassa on 5 asentoa, jotka sopivat useisiin käsiin. Maksimiarvon ilmaisin pysyy suurimmassa mitatussa arvossa, kunnes se nollataan. Tässä käsidynamometrissä on mitta-asteikko kilogrammoina (kg) ja Englannin punnissa (lb). Sisältää tarkat saksankieliset käyttöohjeet ja käytännöllisen kuljetuslaukun.

Hydraulisessa SAEHAN-käsidynamometrissä on useita erikoistoimintoja, jotka soveltuvat normaaliin seulontatyöhön sekä käsivammojen ja käsisairauksien diagnosointiin. SAEHAN-dynamometrit ovat lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR) asetuksen 2017/745 mukaisia ​​ja soveltuvat käytettäväksi lääketieteellisissä tiloissa ja tutkimuksissa.Saehan hydraulinen puristusvoimamittari tarjoaa mittausalueen joka on 0-90 kg.

Mittarissa on viidelle eri etäisyydelle säädettävä oteleveys, joten mittari soveltuu kaikenkoisille käsille. Asteikko sekä kilogrammoina että paunoina. Näytössä in viisari, joka taltioi maksimituloksen.

Tarjoamme kaikille puristusvoimamittareille myös kalibrointipalvelut jolla varmistetaan mittarin toimintavarmuus. Pyydä tarjous puristusvoimamittarin kalibroinnista.

Mitat: 30 x 20 x10 cm

Käyttökohteet

SAEHAN-käsidynamometriä käytetään lääketieteessä, urheilulääketieteessä ja kuntoutuksessa. Sitä käytetään käsien toimivuuden objektiiviseen arviointiin, kuntoutuksen edistymisen seurantaan ja erilaisten sairauksien diagnosoinnin tukemiseen.

Sairaudet kuvat

  • Lihas heikkous
  • Neurologiset sairaudet
  • Käsivammat
  • Reumaattiset sairaudet

Diagnostiikka

Vertaamalla mitattuja arvoja vertailutietoihin lääkärit ja terapeutit voivat arvioida käsien toimivuutta ja seurata taudin etenemistä.

Vasta-aiheet

  • Akuutit käsivammat
  • Tuoreet leikkaushaavat
  • Akuutti kipu käsissä

Puristusvoimatestin suoritus

Testi suoritetaan istuen tai seisten. Potilaan olkapään tulee olla tasaisessa ja neutraalissa asennossa. Kyynärpään tulee olla taivutettu 90 astetta. Kyynärvarsi ja ranne ovat neutraalissa asennossa. Pyydä potilasta pitelemään dynamometriä niin, että se sopii mukavasti käteen, ja pyydä potilasta puristamaan mahdollisimman suurella voimalla. Tämä arvo on huomioitu. Testi tulee toistaa 3 kertaa. Taulukot keskimääräisestä pitovoimasta löytyvät käyttöohjeesta.

Turvallisuusohjeet

Hakemus tulee suorittaa koulutetun henkilöstön valvonnassa. Liiallinen rasitus voi johtaa loukkaantumiseen. Vältä dynamometrin pudottamista. Lisätietoja löytyy käyttöohjeesta.

Ominaisuudet

Kaksoismitta-asteikko:
Näyttää pitovoiman kilogrammoina ja Englannin puntina. Suurin lukema on 90 kiloa tai 200 puntaa.

Maksimiarvon näyttöneula:
Käytännöllinen ja helppo näyttää, tämä maksimiarvon näyttöneula säilyttää automaattisesti maksimilukeman. Neula pysyy lukemassa, kunnes se nollataan.

Tarkka ja toistettava:
Tämä SAEHAN-käsidynamometri mahdollistaa isometrisen voimanmittauksen - lähes ilman havaittavissa olevaa kahvojen liikettä - riippumatta otteen voimakkuudesta.

Säädettävä kahva:
Eri käsikokojen säätämiseksi kahvaa voidaan säätää viiteen eri pitoasentoon: 3,5 cm - 8,6 cm kahvan leveys, kukin 1,3 cm:n välein. Koska otteen voimakkuus voi vaihdella yksittäisellä potilaalla, tämän ominaisuuden avulla terapeutti voi määrittää tarkasti otteen voimakkuuden myös eri pitoleveyksillä mitattuna.

Puhdistusohjeet

SAEHAN-dynamometri voidaan desinfioida. Käytä lääketieteellistä alkoholia ja puhdista tuote pyyhkimällä desinfiointiaineella.

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Paino (kg) 3.000000
Valmistaja MVS
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Saehan puristusvoimamittari
Arviosi