CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 21 [lft] => 346 [rgt] => 347 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/spinning_pyorat [url_name] => spinning_pyorat [filename] => spinning-pyorat [filetype] => jpg [image_id] => 8074 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/spinning-pyorat_orig.jpg [meta_description] => Spinning-pyörät on vähintään yhtä tehokasta liikuntaa kuin juoksuharjoittelu. Spinning pyörät myymälässämme nähtävillä, nopeat toimitukset! [meta_keywords] => gymstick tunturi platinum kettler casall spinning pyörät spinningpyörä spinning kuntopyörät kuntopyörä tomahawk keiser reebok spinning spinning pyörä kuntopyörät spinning pyörät [description] => Spinning on vähintään yhtä tehokasta liikuntaa kuin juoksuharjoittelu mutta se on merkittävästi enemmän nivelystävällisempää. Spinning on useille tuttu liikuntamuoto kuntosaleilta joissa se on yksi suosituimmista ryhmäliikuntamuodoista.

Spinning pyörät


GoFitness.fi kauppa tarjoaa maan laajimman valikoiman spinningpyöriä aina edullisista kotikäyttöön tarkoitetuista spinningpyöristä arvokkaisiin ammattilais spinningpyöriin. Spinningpyörä eroaa kuntopyörästä ensisijaisesti rungon ja koneiston osalta. Spinningpyörissä on merkittävästi enemmän kilpa-ajomaisempi runko sekä mekaaninen jarru joka kuntopyörissä on toteutettu sähkömagneetilla. Spinningpyörä onkin näiden seikkojen ansiosta erityisen suosittu paljon polkevien ihmisten keskuudessa. Valikoimastamme löydät lisäksi ammattikäyttöön tarkoitetut spinningpyörät jotka ovat monille tuttu näky kuntosalien spiningin saleilta. Spinningpyörää voidaan siis käyttää niin kotona kuin kuntosalilla ja spinningpyörällä harjoittelu kehittää erityisesti hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä vahvistaa alaraajojen suuria lihaksia.
[page_title] => Spinning pyörät [name] => Spinningpyörät )

Spinningpyörät

Spinningpyörät

Spinning on vähintään yhtä tehokasta liikuntaa kuin juoksuharjoittelu mutta se on merkittävästi enemmän nivelystävällisempää.

Spinning on useille tuttu liikuntamuoto kuntosaleilta joissa se on yksi suosituimmista ryhmäliikuntamuodoista.

Spinning pyörät


GoFitness.fi kauppa tarjoaa maan laajimman valikoiman spinningpyöriä aina edullisista kotikäyttöön tarkoitetuista spinningpyöristä arvokkaisiin ammattilais spinningpyöriin.

Spinningpyörä eroaa kuntopyörästä ensisijaisesti rungon ja koneiston osalta. Spinningpyörissä on merkittävästi enemmän kilpa-ajomaisempi runko sekä mekaaninen jarru joka kuntopyörissä on toteutettu sähkömagneetilla. Spinningpyörä onkin näiden seikkojen ansiosta erityisen suosittu paljon polkevien ihmisten keskuudessa.

Valikoimastamme löydät lisäksi ammattikäyttöön tarkoitetut spinningpyörät jotka ovat monille tuttu näky kuntosalien spiningin saleilta.

Spinningpyörää voidaan siis käyttää niin kotona kuin kuntosalilla ja spinningpyörällä harjoittelu kehittää erityisesti hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä vahvistaa alaraajojen suuria lihaksia.

Järjestys: