Spirit Phantom juoksumatto

Saatavuus:
alk.syksy 2023
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
129,90 €

Spirit Phantom juoksumatto

Spiritin Phantom-sarjan juoksumatossa yhdistyvät upeasti tyylikäs ulkonäkö ja käyttäjäystävällisyys modernilla teknologialla. Juoksumatossa on tehokas ja kestävä 5,0hv AC-ohjainjärjestelmä, joka mahdollistaa jopa 24km/h nopeuden! Juoksualusta on tilava: 560x1575mm. Vankka rakenne ja huippuluokan komponentit tekevät tästä aerobisesta laitteesta kestävän vaihtoehdon kuntosalisi cardio-osastolle. 

Selkeä kristallinkirkas TFT -kosketusnäyttö tarjoaa loistavan käyttökokemuksen helpon navigointinsa ja mediasisältönsä ansiosta. Laitteisto on täynnä erilaisia viihdevaihtoehtoja ja esiohjelmoituja sovelluksia. Treenatessa voi nauttia juuri siitä viihdykkeestä, josta itse haluaa; esimerkiksi TV-ohjelmista, suoratoistopalveluista, uutisista tai sosiaalisesta mediasta. Bluetooth-yhteys mahdollistaa mm. omien kuulokkeiden yhdistämisen ja sykevyön käytön.

Koko: 2135 x 901 x 1570mm

Tuotteen paino: 239,5kg

Käyttäjän maksimipaino: 205kg

Näyttö: 21,5 tuumainen TFT kosketusnäyttö

Valmisohjelmat: Manual, Hill, Fat burn, Cardio, Strength, 2*HR, 5K, 10K, HIIT, Interval, Custom, Fitness Test (Air Force, Army, Coast Guard, Marines, Navy, PEB, Gerkin, WFI)

Bluetooth: Bluetooth FTMS 4.0

Sykkeenmittaus: kontakti kahvoista, yhteys sykevyöhön (ostettava erikseen)

Nopeus: 0.8-20~24 km/h

Kaltevuustasot: 0-15, säätömahdollisuus 0,5 välein

Virta: AC 120V / 20A, AC 230V / 15A

Hihna: 560 x 1575mm

 

Spirit Phantom-cardiolaitteet on suunniteltu aktiiviseen ammattikäyttöön. Näillä aerobisilla laitteilla varustat suuremmankin liikuntakeskuksen! Cardiolaitteilla lämmittelyn lisäksi talvikauden kestävyysharjoittelu on miellyttävää ja sisäänrakennetut valmisohjelmat motivoivat harjoittelemaan monipuolisesti. Erilaiset harjoitusnäyttötilat antavat käyttäjälleen ajantasaista palautetta.

Kerromme mielellämme lisää sekä laitesarjasta että leasingrahoituksesta!

Olethan yhteydessä: yritysmyynti@gofitness.fi

Lisätietoja
ValmistajaSpirit Fitness
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spirit Phantom juoksumatto
Arvosana