ATX®

4.8

446 arvostelua

atx-banneri

ATX® - keitä me olemme?

Saksalainen ATX® on Euroopan johtava toiminnallisten välineiden ja voimaharjoitteluvälineiden valmistaja. Heidän intohimonsa on jatkuvasti innovoida ja kehittää voimaharjoitteluvälineitä, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen - harjoitteluun. Heidän tavoite on saada ihmiset motivoitumaan ja innostumaan voimaharjoittelun eri muodoista ja saada heidät onnistumaan tavoitteissaan.

Turvallisuus, laatu ja käytettävyys ovat asioita joista ATX® tunnetaan kaikilla maailman mantereilla. ATX® tuotteiden valmistuksessa käytetään alan parhaimpia työstökoneita, kuten laserleikkureita ja hitsausrobotteja.

ATX:n ajatusmalli kiteytyy hyvin lauseeseen Strenght Meets Excelence. Tätä ajatusmallia he noudattavat kaikessa tekemisessään.

 

atx1LAATU TESTATTU ATX2PITKÄT TAKUUT
ATX3SUUNNITELTU SAKSASSA ATX4SERTIFIOIDUT TUOTTEET

Tutustu ATX kuntosalilaitteisiin ja välineisiin täältä!

ATX®-tuoteperheeseen kuuluvat levytangot, power rack harjoittelukehikot, levy- ja käsipainot, kahvakuulat, Rigg telineet, treenipenkit, kuntovälineet ja tarvikkeet sekä paljon muuta kokonaisvaltaiseen voima- ja toiminnalliseen harjoitteluun. 

ATX® -tuotteet ovat suunniteltu kovaa treenaaville harrastajille, yrityksille, palolaitoksille, viranomaisille, hotelleille ja puoliammattikäyttöä varten. Laajasta valikoimasta löydät kaiken kuntosalin rakentamiseen niin kotiin kuin isoihin kuntokeskuksiin. Lihaskunnon harjoittamiseen löytyy kuntolaitteet ja välineet aloittelijasta ammattilaiseen. 

räkit

Seisomme ylpeänä sen takana, että ATX tekee mahdollisesti maailman parhaat räkit ja harjoituskehikot. Heidän telineet ovat lisäksi todella monipuolisesti muokkailtavissa eri lisäosilla. Tutustu räkkeihin tästä.

Alla eri Power Rack -sarjojen suositukset käyttötarkoituksiin ja rakennetietoja: 

Kevyeen kotikäyttöön: PRX-500 sarjan runko on kooltaan 50x50 mm ja seinämävahvuus 2 mm. 
Raskaaseen kotikäyttöön: PRX-600 sarjan runko on kooltaan 60x60 mm ja seinämävahvuus 2 mm. 
Puoliammattikäyttöön: PRX-700 sarjan runko on kooltaan 70x70 mm ja seinämävahvuus 2 ja 3 mm. 
Ammattikäyttöön: PRX-800 sarjan runko on kooltaan 80x80 mm ja seinämävahvuus 3 mm.

Löydät omaan käyttöön sopivan laitteen helpolla suodatuksella tai kysymällä suosituksia ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme!

 

penkit ja levyt

 

 

 

 

 

 

 

Pitääkö levypainojen olla aina mustia tai haluatko että harjoituspenkki nitisee ja heiluu? Tutustu mahdollisesti Euroopan suurimaan levypainojen valikoimaan tästä. Halutessa voit hakea inspiraatiota kuntosalin penkeiksi täältä.

vetoraudat

 

 

 

 

 

 

 

 

Laadukkailla vetoraudoilla saat lisää monimuotoisuutta kuntosaliharjoitteluun. Oletko koskaan miettinyt kuinka paljon yksittäinen vetorauta vaikuttaa minkälaisen ärsykkeen lihas saa? Tutustu meidän vetorautoihin tästä.

lattiajatangot

 

 

 

 

 

 

 

Lattia on ensimmäinen asia joka tulisi olla tarkkaan mietitty, kun perustat kaupallista kuntosalia tai haaveilet omasta kotikuntosalista. Laadukas lattia ei vain suojaa alkuperäistä lattiaa vaan se myös vaimentaa voimaharjoittelusta syntyvää kolinaa. Lattioihin voit tutustua täältä. Voit myös halutessa myös lukea meidän kirjoittaman blogin kuntosalin lattioista täältä.

Tiesitkö että laadukkaat tangot muodostavat kuntosalin perustan? Tanko tulisi aina valita oikean käyttötarpeen mukaisesti. Tämän takia löydät ATX valikoimasta voimanostotangot, painonnostotangot, yleistangot sekä lukuisia erilaisia erikoistankoa. ATX mallistosta löydät myös IPF hyväksytyt tangot kilpalavoille. ATX tankoihin voit tutustua täältä.

Lataa ilmainen ATX® Fitness -kuntosovellus!

      

 

 

Tämä kuntosovellus on sekä vahva treenikumppani että pätevä henkilökohtainen valmentajasi. Sinun tarvitsee vain tehdä treenit! Se tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset optimaalisiin harjoitustuloksiin kotikuntosalilla!

         

Haluatko tosissasi rakentaa lihaksia, saada sixpackin ja saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn kotona?

Etsitkö samalla haastetta kotikuntosalilla ja aiotko hyötyä ammattilaisurheilijoiden tietotaidosta sekä vahvasta yhteisöstä?

Silloin ilmainen ATX Fitness -sovellus on avaimesi menestykseen!

Monipuolisuutta treenirutiiniin tehokkailla ja intensiivisillä harjoituksilla.

ATX Fitness -sovelluksen avulla sinulla on mahdollisuus tutustua yli 600 harjoitukseen ja luoda optimaalinen treenisuunnitelma!

Koska oikea harjoittelutekniikka ratkaisee voiton & tappion, löydät myös lukuisia vinkkejä & niksejä harjoitusten täydelliseen suorittamiseen mielekkään video-ohjeistuksen lisäksi!

Yllätä lihaksesi erilaisilla uusilla & erittäin tehokkailla harjoitusärsykkeillä ja koe maksimaalinen harjoituskokemus!

Seuraa harjoitteluasi integroidun harjoituspäiväkirjan & kattavan tilastotoiminnon ansiosta.

Progressio on avain menestykseen painoharjoittelussa!

ATX Fitness App tarjoaa sinulle mahdollisuuden seurata harjoitussuoritustasi nopeasti ja helposti, samalla korvaten klassisen harjoituspäiväkirjan.

Kaikki olennaiset tiedot ovat nähtävissä henkilökohtaisessa treenihistoriassasi, ja ne on myös esitetty selkeiden tilastojen muodossa.

Nämä toiminnot tarjoavat sinulle ihanteellisen pohjan optimaaliseen harjoittelun suunnitteluun!

Opi suoraan mestareilta ja harjoittele uudella tasolla

Olipa kyse massiivisten lihasten kasvatuksesta tai raa'an voiman kehittämisestä - opi parhailta ja saavuta maksimaaliset harjoittelutulokset!

Hyödynnä menestyneiden ATX-voimailijoiden tietotaito: Ammattilaisurheilijat, kuten Classic Physique Pro Bodybuilder Wesley Vissers tai Strongman Dennis Kohlruss jakavat treenisalaisuutensa kanssasi - myös livestriimin välityksellä.

Inspiroidu ja toteuta treenitavoitteesi!

Liity vahvaan yhteisöön - sosiaalinen verkosto 100% voimaharjoittelulle!

Tapaa samanhenkisiä ihmisiä, seuraa muita urheilijoita ja hyödy ainutlaatuisesta kokemusten vaihdosta!

ATX Fitness -sovelluksen avulla löydät nopeasti ja helposti yhteyden vahvimpaan kansainväliseen yhteisöön voimailun ympärillä - ATX Barbell Club! Tässä yhteisössä ATX tarjoaa sinulle säännöllisesti tehokkaita treeni- & ravitsemusvinkkejä, jotta treenitavoitteesi ovat nopeasti saavutettavissa!

Kasva mukana haasteessa & voita ATX:n ammattimaiset voimaharjoitteluvälineet.

ATX Fitness App -sovelluksen avulla voit ylittää rajasi ja saavuttaa maksimisi - yhteisön tiimihengen vetämänä!

Osallistu monipuolisiin haasteisiin laitteilla tai ilman ja voita houkuttelevia palkintoja ATX:n ammattimaisesta voimaharjoitteluvalikoimasta!

Mitä vielä odotat?

Tutustu ATX:n maailmaan & ota koko potentiaali irti kotikuntosalistasi!

Vain muutamalla askeleella täydelliseen harjoitteluun kotikuntosalilla - ATX Fitness App -sovelluksen avulla se on lastenleikkiä!

Tutustu millaisia monipuolisia ja vaihtelevia harjoituksia ATX-laitteillasi on mahdollista tehdä ja kuinka muokata ATX-kuntolaitteita - 100 % yksilöllisesti ja täysin tarpeisiisi räätälöitynä.

Valitse suosikkisi kaikista ATX-kuntoiluvälineistä ja -laitteista mukavasti sekä helposti. Sovellus on suunniteltu tarjoilemaan sinulle oikeat lisälaitteet hopealautasella.

Ja mikä parasta, uudet kuntosalilaitteet ja innovatiiviset lisälaitteet ovat vain muutaman klikkauksen päässä kotitoimituksesta suoran yhteyden ansiosta meihin, viralliseen ATX-jälleenmyyjääsi!

Eikä siinä vielä kaikki, sillä sovelluksesta löytyvät kaikki mahdolliset harjoitukset videomuodossa laitekohtaisesti!

100 % ilmainen - maksaa vain hikeä!

Suosituimmat
ATX® Levypainojen säilytystapit 50 mm
ATX® Levypainojen säilytystapit 50 mm
Arvosana:
100%
52,90 € (sis. alv.)
ATX® Vino-/tasapenkki Warrior 2.0
ATX® Vino-/tasapenkki Warrior 2.0
629,90 € (sis. alv.)
Laajennusholkki 30/50 mm / adapteri pit. 270 mm
Laajennusholkki 30/50 mm / adapteri pit. 270 mm
Arvosana:
97%
9,90 € (sis. alv.)
ATX® Rocket Series kromiset painelukot pari 50 mm
ATX® Rocket Series kromiset painelukot pari 50 mm
Arvosana:
100%
17,90 € (sis. alv.)
ATX® Painonnostoalusta 300x300 cm omalla logolla
ATX® Painonnostoalusta 300x300 cm omalla logolla
2 490,00 € (sis. alv.)
ATX® Competition kisalukot 2x2,5 kg
ATX® Competition kisalukot 2x2,5 kg
199,90 € (sis. alv.)
ATX® Kuminauhapidikkeet
ATX® Kuminauhapidikkeet
19,90 € (sis. alv.)
ATX® tankoholkkipari vastuskuminauhalle
ATX® tankoholkkipari vastuskuminauhalle
24,90 € (sis. alv.)
ATX® Levypainojen säilytystapit 30 mm
ATX® Levypainojen säilytystapit 30 mm
Arvosana:
100%
52,90 € (sis. alv.)
ATX® Kyykkytanko 17 kg / 220 cm
ATX® Kyykkytanko 17 kg / 220 cm
Arvosana:
100%
299,90 € (sis. alv.)

Tuotteet 1-16 / 574

Set Descending Direction
Sivu
per sivu