Voimailulaitteet

4.8

444 arvostelua

Voimailulaitteet

Voimailulaitteiden valikoimastamme löydät Power Rack -kyykkyhäkki harjoituskehikot, painonnostopenkit, taljalaitteet, monitoiminnalliset kuntokeskukset sekä voimalaitteet jokaisen lihasryhmän harjoittamiseen yksistään, kuten selkä- ja jalkalaitteet sekä leuanveto- ja dippitelineet. Lihaskuntolaitteemme sopivat aloittelijoille, kotikuntosalin tai yrityskuntosalin rakentamiseen.

ATX ja Hammer voimailulaitteet ovat suunniteltu kovaa treenaaville harrastajille, yrityksille, palolaitoksille, viranomaisille, hotelleille ja puoliammattikäyttöä varten. Ironsports ja ATX vetokahvat sekä voimailutarvikkeet täydentävät räkkitelineitä ja ylä- ja alataljoja.

Ammattikäyttöön soveltuvat kuntosalilaitteet merkeiltä ATX, SportsArt ja Watson löytyvät helpolla suodatuksella käyttötarkoituksen mukaan luokiteltuna. Kaikissa kategorioissa on valikoima kevystä kotikäytöstä aina ammattitason voimaharjoittelulaitteisiin. Osiosta kuntosalilaitteet löytyy laaja valikoima pelkästään kuntokeskuksille ja ammattikäyttöön.

Tuotteet 1-16 / 453

Set Descending Direction
Sivu
per sivu