Voimailulaitteet

Voimailulaitteet

ATX laitteet on suunniteltu kovaa treenaaville harrastajille, yrityksille, palolaitoksille, viranomaisille, hotelleille ja puoliammattikäyttöä varten.

Lihaskuntolaitteet

Laaja valikoima rakentaaksesi kotikuntosalin kuin yritys kuntosalin. Aloittelijoille kuin ammattilaisille kuntolaitteita lihaskunnon harjoittamiseen.

Jalkaprässit ja jalkalaitteet

Useita eri jalkaprässimalleja joissa myös joissakin hack-kyykky mahdollisuus. Vaakamallinen jalkaprässi on edullisin ja kovaan käyttöön löytyy jopa 500 kg olevia jalkaprässejä. Jalkalaiteissa eri vaihtoehtoja pohjelaiteista jalan ojennus ja koukistuslaiteeseen.

Hack kyykky

Hack kyykkyä voit tehdä hack-kyykky laitteessa, jalkaprässissä tai vapaa painoon harjoitteluun tarkoitetussa hack-kyykkylaitteessa. Hack kyykky laite tarjoaa vapailla painolla harjoittelun ja parhaan turvallisen etureisitreenin. Hack-kyykky vastaa etukyykkyä tangolla joka on kokonaisvaltaisempi harjoitusliike.

Taljalaitteet

Taljalaite harjoittelulla saat monipuolisesti tehtyä vetoliikkeet ja esim. ojentaja- ja olkapääliikkeet. Alataljalla saat harjoiteltua leveän selän ja muodokkaat takaolkapäät. Ylätaljat tarjoavat parhaan venytyksen yläselälle ja lukuisia eri mallisia ylätaljoja löytyy valikoimasta. Ylätaljoihin on saatavilla painopakkoja tai taljoja voi käyttää pelkästään levypainoilla.

Punnerruslaitteet

Punnerruslaite tarjoaa parhaan harjoittelutavan kehittääksesi rintalihaksia ja olkapäitä, niin etu- kuin takaolkapäitä. Punnerruspenkkimalleja löytyy monia eri malleja painonnostopenkki valikoimastamme.

Ristikkäistaljat

Ristikkäistaljalla saat harjoiteltua monpuolisesti tukilihaksia ja eristäviä liikkeitä esim. olkapäille, käsille, jaloille. Useilla eri otekahvoilla ristikkäistaljaharjoittelu monipuolistaa harjoittelua.

Järjestys: