CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 329 [lft] => 413 [rgt] => 414 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/voimistelurenkaat-ja-trx [url_name] => voimistelurenkaat-ja-trx [filename] => voimistelurenkaat-ja-trx [filetype] => jpg [image_id] => 12884 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/voimistelurenkaat-ja-trx_orig.jpg [page_title] => Voimistelurenkaat ja TRX [meta_description] => Puiset voimistelurenkaat ja säädettävät TRX sekä muut hihnat functionaalista harjoittelua varten. [meta_keywords] => voimistelurenkaat trx trx hihnat trx nauhat puiset renkaat puiset voimistelurenkaat [name] => Voimistelurenkaat ja TRX [description] => Voimistelurenkaat ja säädettävät TRX sekä muut hihnat functionaalista harjoittelua varten.

TRX ja voimistelurenkailla harjoittelu

TRX ja voimistelurenkailla pystyt harjoittamaan lähes koko kropan omaa painoa käyttäen vastuksena. Voimistelurenkaita löydät niin puisena kuin muovisena. Puinen voimistelurengas on mukavampi käytössä. TRX tuotteista löytyy niin kotikäyttöön kuin kuntosalikäyttöön olevia TRX-nauhoja. Myös monipuolisempia Cross Rotation settejä on saatavilla.
)

Voimistelurenkaat ja TRX

Voimistelurenkaat ja TRX

Voimistelurenkaat ja säädettävät TRX sekä muut hihnat functionaalista harjoittelua varten.

TRX ja voimistelurenkailla harjoittelu

TRX ja voimistelurenkailla pystyt harjoittamaan lähes koko kropan omaa painoa käyttäen vastuksena. Voimistelurenkaita löydät niin puisena kuin muovisena. Puinen voimistelurengas on mukavampi käytössä.

TRX tuotteista löytyy niin kotikäyttöön kuin kuntosalikäyttöön olevia TRX-nauhoja. Myös monipuolisempia Cross Rotation settejä on saatavilla.

Järjestys: