Watson Counter-Balanced Plate Loaded Smith Machine

Saatavuus::
Tulossa varastoon 09.10.
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
129,90 €

Watson vastapaino Smith

Markkinoiden paras liikerata huolimatta kuinka paljon laitat painoa.
  • Vastapainon ansiosta aloituspaino vain 2kg
  • Tankoon integroitu lukitus
  • Säilytystapit levypainoille
  • Suora 90 asteen kulma
  • Elinikäinen takuu

Vastapaino Smith -laitteiden suuri ongelma on 'takkuileva' liikerata joka korustuu erityisesti kun kuormaa listätään. Watsonin laite toimii yhtä sulavasti riippumatta siitä kuinka paljon painoa laitetaan.

Laitteessa on useita "jättörautoja" eli pystyt lopettamaan liikkeen eri kohdissa. Watson Smith laite käyttää U.S.A valmistettuja laajalti alan parhaimmiksi tunnustettuja Thomson Linear laakereita. Maksimi kapasiteetti on riittävä +400kg.

Alhaisen aloituspainon ansiosta laite soveltuu myös aloitteleville harrastajille. Molemmista päädyistä tanko kulkee neljän Thomson rullalaakerin varassa.

Laite on rakennettu 100 x 50mm ja 70 x 70mm teräksestä. Tangon "turvatapit" on kaikki hitsattu runkoon joka vähentää huoltoa entisestään.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 
Lisätietoja
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Counter-Balanced Plate Loaded Smith Machine
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä