Watson Single Stack Multi-Gym

Saatavuus::
Tulossa varastoon 26.10.
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
149,90 €

Watson Single Stack Multi-Gym

Todellinen tilan säästäjä joka sisältää tuttuun Watson tyyliin laadukkaan ylätalja, alataljan sekä korkeussäädettävän taljan.

  • Alatalja, ylätalja, säädettävä talja yhdessä paketissa
  • Ylä- ja alataljassa 109kg painopakka. Mahdollisuus saada suurempi.
  • Yksittäistaljassa pakka 100kg
  • 3 käyttäjää saman aikaisesti
  • Kompakti koko
  • Luja rakenne
  • Elinikäinen takuu

Watson multigym talja-asema on todellinen tilan säästäjä. Kolme itsenäistä harjoituspaikkaa, jokaisessas massiivinen 220 kg painopakka.

Paksu 4mm seinämävahvuudella varustettu talja-asema jonka kehikon koko kuitenkin vain 500 x 500 mm.

Alatalja varustettu vahvoilla astinlaudoilla ja riittävällä liikeradalla joka mahdollistaa lihaksen venytyksen palautuksen aikana. Ylätaljassa säädettävä jalkojen lukitus jonka ansiosta se sopii hyvin eri kokoisille asiakkaille. Korkeussäädettävä talja sopii erinomaisesti eristäviin liikkeisiin kuten ojentajat ja hauikset. Suurin osa kuntosaleilla olevista taljalaitteista eivät vain yksinkertaisesti ole tarpeeksi lujarakenteisia vahvoille henkilöille. Watsonin kanssa tätä ongelmaa ei ole.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 

Lisätietoja
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Single Stack Multi-Gym
Arvosana