Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa

Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

Watson Pro käsipainot

Tuotekuvaus

Watson Pro käsipainot 2,5-150 kg

Sinun brändisi on heidän käsissä

Ensivaikutelmalla on merkitystä. Sinulla on yksi mahdollisuus tehdä siitä hyvä. Kuinka monta asiakasta salillasi käy päivittäin? Minkälainen asiakaskokemus heille jää?

Mikään muu ei anna yhtä hyvää ensivaikutelmaa mitä laadukkaat välineet. Entä mikä on eniten käytetty väline kuntosaleille?

Aivan oikein, käsipainot!

On asiakkaasi sitten kehonrakentajia, voimailijoita tai tavallisia kuntoilijoita heistä aivan jokainen käyttää käsipainoja. Osa saatta tehdä käsipainoilla hauiskääntöjä siinä missä toiset tekevät punnerrusliikkeitä. Yhdestä asiasta voit olla kuitenkin varma, käsipainot löytävät aivan jokaisen harjoittelijan ja harjoittelija käsipainot. Vertaa käsipainojasi kädenpuristukseen. Haluatko antaa asiakkaalle löysän kädenojennuksen vai jämäkän itseluottamusta herättävän kädenpuristuksen.

Omaa luokkaansa

On olemassa käsipainoja ja sitten löytyy Käsipainoja. Käsipainot jotka eivät koskaan mene rikki. Käsipainoja jotka on käsin tehtyjä ja CNC koneistettuja. Käsipainot jotka eivät pelkää pudottamista (tätä kuitenki tapahtuu saleilla). Käsipainot jotka näyttävät ja tuntumat hyviltä. Näitä kutsutaan Watson Pro käsipainoiksi. Käsipainot jotka ovat täysin omaa luokkaansa.

Tee käsipainoista itsesi näköiset

Käsipainot löytävät tiensä jokaisen harjoittelijan sydämeen. He pitelevät niistä kiinni lähes jokaisella harjoituskerralla. Etkö haluisi että asiakkaasi pitelisivät samalla kiinni sinun brändistä, kannattelisivat sinun arvoja? Watson Pro Käsipainot on täysin kustomoitavissa juuri sinulle. Suunnitellaan yhdessä logot ja tehdään käsipainoista juuri sinun näköiset.

Sinä valitset

Watson käsipainoja saa aina 150 kg asti ja miksi ei saisi? Ne kun tehdään käsityönä niin lähes kaikki on mahdollista. Voit valita käsipainot 1kg, 2 kg tai 2,5 kg välein. Käsipainot toimitetaan joko kiinteällä 35 mm otekahvalla tai pyörivällä ja laakeroidulla 50mm otekahvalla. Sinä päätät, me kuuntelemme.

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Valmistaja Watson Gym Equipment
Valmistusmaa Englanti
Brand Watson Gym Equipment
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Watson Pro käsipainot
Arviosi