Watson säädettävä Pakulski penkki

Watson säädettävä Pakulski penkki

  • Elinikäinen takuu
  • Matala
  • Täysin customoitavissa
  • Säädettävä 0 - 60 astetta
Lisää lihasta ja parempi hermotus lihaksilla

Ben Pakulskin suunnittelema Pakulski penkki eroaa hieman tavallisesta vino -/ tasapenkistä selkänojan osalta. Selkänojan yläosa on tehty normaalia kapeammaksi jolla saavutetaan entistä laajempi liikerata jolla lavat saadaan paremmin yhteen punnerrusliikkeen aikana. Enemmän supistusta, parempi hermotus!

Penkin runko on työstetty massiiviseksi, materiaalina käytetty 4mm terästä. Penkin säätö välillä 0 - 60 astetta varmistaa monipuoliset harjoitukset. Emme suosittele tätä penkkiä kuntosalin ainoaksi penkiksi, mutta jos haluat tarjota parasta mahdollista intohimoisille punnertajille tämä on erinomainen vaihtoehto.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4mm - 5mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 
Lisätietoja
ValmistajaWatson
ValmistusmaaEnglanti
Säädettävä selkänoja0°- 60°
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson säädettävä Pakulski penkki
Arvosana