Watson säädettävä vino-/ tasapenkki Pro

Watson säädettävä vino-/ tasapenkki Pro

  • Elinikäinen takuu
  • Säädettävä
  • Matala
  • Täysin customoitavissa
  • Siirtopyörät- ja kahva
Haaveiletko parhaasta mahdollisesta penkistä kuntosalillesi?

Etsitkö edullista "perus penkkiä" kuntosalillesi? Tässä tapauksessa Watson ei välttämättä ole oikea vaihtoehto. Mikäli toiveesi on löytää paras mahdollinen penkki joka kestävää vuosia kovassa käytössä Watson saattaa olla juuri sinulle sopiva.

Watson säädettävä penkki on suunniteltu ja tehty käsityönä vaativaan makuun. Se sopii niin käsipainojen kaveriksi kuin Power Rackin yhteyteen. 800 kg maksimi kapasiteetti tarkoittaa, että voit lastata penkin päälle oikeastaan mitä tahansa. Niin suuria kuormia ei ole mitä Watson ei kestäisi. Vuosienkaan kovan käytön jälkeen tämä penkki ei ala nitistä ja vaappua.

Penkin saa 8° negaatiiviseen kulmaan, täysin tasaiseksi tai aina 80° asteen kulmaan 8 eri säädöllä n. 10° välein.

Massiivisesta rungosta huolimatta Watson penkki on erittäin matala vain 480 mm tarjoten hyvän tuen jaloille. tämä mahdollistaa että harjoittelija voi turvallisesti maata selin penkin päällä jolloin lyhytkin harjoittelija saa jalat tukevasti maahan.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4mm - 5mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 
Lisätietoja
ValmistajaWatson
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson säädettävä vino-/ tasapenkki Pro
Arvosana