Alkaen 39,90 €

Saatavuus:
Varastossa
Toimitusaika:
3-6 päivää

 

 

Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

ATX® Color Full Rubber Bumper Plate levypainot 5-25 kg

Tuotekuvaus

ATX® Color Full Rubber Bumper plate Levypaino 5kg - 25 kg / 50 mm

ATX® Color Full Rubber Bumper plate levypainot ovat nimensä mukaan valmistetty täyskumista. Ensimmäisen luokan kumilaadun ansiosta näillä painolevyillä on erinomainen pudotusmukavuus.

Oli kyseessä sitten voimanosto, painonnosto tai cross fit harjoittelu, ATX® Color Rubber Full Bumper Plate levypainot ovat todellisia kuntosalin moniottelijoita jotka sopivat lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Laipallinen teräksestä valmistettu sisärengas pysyy paikoillaan eikä irto kovissakaan tiputuksissa


Testattu yli 20.000 pudotuksella!

Nämä levypainot on testattu yli 20.000 pudotuksella ATX omilla testauslaitteilla. Tällä halutaan varmistaa että tuote varmasti soveltuu vaativaan kaupalliseen käyttöön sekä harjoituskilpailuihin.

ATX® Color Full Rubber Bumper plate levypainot on kansainvälisesti värikoodattuja ja niissä on lisäksi hyvin selkeät kg-merkinnät. Sisärenkaan halkaisija on 50,8mm, eli nämä levypainot sopivat kaikkiin standardin mukaisesti valmistettuihin 50mm vaipalla varustettuihin levytankoihin.

Helpottaakseen levypainojen lastausta tai purkua kannattaa ehdottomasti tutustua meidän levytankojen nostimiin jotka lisäävät käyttömukavuutta.

Erittäin suorituskykyiset levypainot kaupalliseen käyttöön, mutta toimivat erinomaisesti myös kotikuntoilussa erilaisissa kotikuntosaleissa.
 

värikoodi Paino kg Halkaisija (ø) mm: Paksuus mm
musta 5 kg  450 mm  25 mm
vihreä 10 kg  450 mm  42 mm
keltainen 15 kg  450 mm  60 mm
sininen 20 kg  450 mm  78 mm
punainen 25 kg  450 mm  94 mm

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Materiaali kumi
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:ATX® Color Full Rubber Bumper Plate levypainot 5-25 kg
Arviosi