2 380,00 €

Toimitusaika: 2-8 viikkoa

Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

ATX® Functional RIG 4.0 LADDER 2

Tuotekuvaus

ATX® Functional RIG LADDER 2

Uudistetut ATX ® Functional RIG vaapaasti seisovat kehikot vaativaan käyttöön. Ladder -sarjan kehikoiden suurin ero standard ja Basic malleihin ovat monkeybar tangot jotka kulkevat koko kehikon läpi. Lisäksi Ladder mallissa on vahvemmat vahvikkeet mitä Basic -sarjan kehikoissa.

- Sertifioitu EN 20957 Class S -
- Laadukas suunniteltu Saksassa -

ATX® valikoimasta kattavasti valmiiksi tehtyjä kehikoita kuntosaleille ja cross fit boxien toiminnalliseen harjoitteluun.

RIG LADDER -sarjan kehikot on suunniteltu vaativaan käyttöön jossa kehikoilta vaaditaan jämäkkyyttä mutta myös muokattavuutta. Saatavilla kattavasti lisävarusteita juuri sinun mielesi mukaan.

Putket on valmistettu 80x80mm teräksestä joiden seinämävahvuus 3mm. Tukevat jalat mahdollistavat kehikon pulttamisen kiinni lattiaan.

ATX® toiminnallisten kehikkojen valmistusprosessissa käytetään mm. laserleikkureita sekä automatisoituja robottihitsauksia jolla saadaan aikaiseksi hyvin korkealuokkainen lopputulos.

Putket ovat rei'itetty 50 mm välein ja yksittäisen reiän halkaisija on 21mm. Putken lattiakiinnitys-laatta on 160x160 mm suuruinen ja yhdessä putkessa on valmiiksi neljä reikää jolla kehikko voidaan turvallisesti pultata lattiaan kiinni. Reikien kärkiväli on 120 mm ja reiän halkaisija on 15 mm. Suosittelemme ATX® 4D kehikkojen kanssa kiila-ankkureita.

Tätäkin kehikkoa voidaan halutessa räätälöidä asiakkaan haluamalla tavallla.

Kaikki ATX® 4D Rig komponentit ovat pulverimaalattuja RAL 9005.

Yritysmyyntimme auttaa sinua tarvittaessa suunnittelemaan sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla palvelevan toiminnallisen kehikon. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mitat:
Syvyys: 193 cm
Leveys: 246 cm
Korkeus: 246 cm

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Paino (kg) 236.000000
Valmistaja ATX®
Brand ATX®
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:ATX® Functional RIG 4.0 LADDER 2
Arviosi