ATX® Ball Target maalitaulu tupla

99,90 € (sis. alv.)
Saatavuus::
Tulossa varastoon 15.12.
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
5,90 €

ATX® Ball Target maalitaulu tupla

Uudet ATX ® Wall Ball Targets - pallonheittotaulut (double) voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa ATX ® 4.0 RIGiin. ATX ® 4D-Upright 270:een asennettuna saavutetaan standardoidut heittokorkeudet 274 cm (9') naisille ja 305 cm (10') miehille. Wall Ball Targetit ylittävät RIG:ien tolpat noin 48,5 cm. ATX ® Wall Ball Targetit on saatavilla kolmessa eri versiossa: Ball Target double, Ball Target single ja Ball Target kompaktina. Laserleikattu kannake on valmistettu 5 mm paksusta teräslevystä ja taitettu kaksinkertaisesti maksimaalisen vakauden ja jäykkyyden saavuttamiseksi. Kahden kohteen halkaisija on 30,5 cm ja metallin paksuus 4 mm. ATX ® Wall Ball Targets double voidaan tilata yksitellen ja sisältää joukon mustia galvanoituja ja 20 mm paksuja ruuveja (sopivat avaimet / hylsyavaimet löydät kohdasta "Lisävarusteet") pitimen kiinnittämiseksi RIGiin sekä sopivat ruuvit kohteiden kiinnittämiseksi pidikkeeseen. HUOMIO! ATX ® Wall Ball Targets double ovat yhteensopivia vain ATX ® 4.0 RIG -järjestelmän osien kanssa. Kaikki komponentit on pulverimaalattu mustaksi (RAL 9005).

Lisätietoja
ValmistajaATX®
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ATX® Ball Target maalitaulu tupla
Arvosana

 

ATX Fitness App

Tutustu ATX:n maailmaan & ota koko potentiaali irti kotikuntosalistasi!

Tämä sovellus on samalla vahva treenikumppani sekä pätevä henkilökohtainen valmentajasi - harjoitukset videomuodossa laitekohtaisesti!
Liity vahvaan yhteisöön - sosiaalinen verkosto 100% voimaharjoittelulle! Opi suoraan mestareilta ja treenaa uudella tasolla.

Lataa ilmainen ATX® Fitness -kuntosovellus!

      

 

 

 

Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä
 1. Hammer® Ferrum TX3 kuntokeskus
  -29%
  Hammer® Ferrum TX3 kuntokeskus
  Tarjoushinta 990,00 € (sis. alv.) norm. 1 390,00 € (sis. alv.)
 2. ATX® Half Rack Wall 820 K 220 cm
 3. Riipuntakengät
  Riipuntakengät
  69,90 € (sis. alv.)