Valikoimasta löydät ammattikäyttöön kuntosaleille ja yhteisöille tarkoitetut laadukkaat juoksumatot. Ammatti- ja yhteisökäyttöön tarkoitetut juoksumattomme ovat tarkasti valittuja globaaleja huippubrändejä palvelemaan juuri sinun tarpeitasi.

Spirit

Spirit juoksumatot sopivat niin pienille yhteisösaleille kuin alan suurimmille toimijoille. Malliston kaikki juoksumatot on valittavissa perinteisellä LED näytöllä tai Spiritin itse kehittämällä TV / Touch screen viihde monitoiminäytöllä. Spiritin tuotteilla 3 vuoden täysi takuu ammattikäytössä poislukien kuluvat komponentit joiden takuu 1 vuosi.

SportsArt

SportsArt on globaalisti tunnettu fitnessalan toimija joka on erikoistunut kestävän kehityksen tuotteisiin. Maailman ensimmäisenä ja ainoanana fitness-tuotemerkkinä SportsArt aerobiset laitteet ottavat talteen ihmisen liikeenergian innovatiivisella ECO-POWR tekniikalla. SportsArt on tunnettu erityisesti huippulaadukkaiden juoksumattojen valmistajana. Innovatiivinen tekniikka, muotoilun edelläkävijä ja 20 vuoden moottoritakuulla varustetut juoksumatot ovat laatua vaalivan asiakkaan valinta.

ATX

ATX on lanseerannut vuodelle 2022 täysin uusitun ATX® HIIT Runner kaarevan juoksumaton. HIIT Runner toimii millä tahansa kuntosalilla, mutta erityisesti tuote on suunniteltu CrossFit / toiminnallisille kuntosaleille. Tuote soveltuu nimensä mukaisesti HIIT tyyppiseen harjoitteluun, mutta toimii mainiosti myös perinteisenä juoksumattona.

Juoksumatot

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Kuljetuspyörät
Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Tavaramerkki
Käyttötarkoitus
Hinta
Valmistaja
Väri
Aseta laskevaan järjestykseen

15 tuotetta

per sivu