Mitä on energiaa tuottava ECO-POWR™

Mitä on energiaa tuottava ECO-POWR™


ECO-POWR - kuntoilun uusi aikakausi kohti vihreämpää tulevaisuutta

Yksinkertaisesti kerrottuna: Kuntoslin jäsenten tuottama kineettinen energia siirretään SportsArt ECO-POWRlaitteista takaisin sähköverkkoon. Kaiken tämän mahdollistaa SportsArt:in patentoima mikroinvertteri tekniikka jonka jonka ansiota sähkö kulkee takaisin sähköverkkoon tavallisen sähköjohdon välityksellä. Laitteiden asentaminen ei vaadi erityislupia eikä myöskään minkäänlaista sähköurakointia.

SportsArt ECO-POWRjärjestelmä ei tarvitse toimiakseen akkuja, koska virtaa ei kerätä talteeen vaan syötetään takaisin sähköverkkoon. Suoraan sähköverkkoon vietynä, tuotettu vihreä energia vähentää juuri sinun kuukausittaista sähkönkulutusta. Voit tarjota siis vihreää energiaa kuntosalisi jääkaapeille, saunoille, lämmitysjärjestelmälle tai ilmastoinnille. Tuotettu sähkön määrä riippuu ECO-POWR laitteiden määrästä sekä niiden käyttöasteesta. Jo 16 laitteella kuntokeskus voi tuottaa jopa 22kWh päivässä.

SportsArt ECO-POWR laitteet pienentävät sähkön kulutusta mutta oletko ajatellut mitä muita hyötyjä se tuo liiketoiminnalle?

Terveellinen elämä ei koostu vain riittävästä liikunnasta ja oikeanlaisesta ravinnosta. Yhteiskunnan ekologinen tietoisuus kasvaa joka vuosi. Joidenkin tilastojen mukaan se kasvaa 10% vuodessa. Joka kymmenes ihminen lajittelee roskat, säännöstelee energiaa ja vettä, sekä valitsee kotimaisia tuotteita ja palveluita. Miksi? Nämä kuuluvat ihmisten arvomaailmaan. Arvot ovat asioita jotka ohjaavat meitä ja meidän kulutustottumuksissa.

Kuvitellaan että alueella on kolme samankaltaista kuntosalia ja 100 ihmisestä 10 henkilöä tekee valintansa ekologisesta näkökulmasta. Tämä antaa sinulle 10% etumatkan kilpailijoihin nähden. Siitä huolimatta että vain 50 asiasta valitsee juuri sinun palvelukokonaisuuden vihreiden arvojen ansiosta, se tekee vuosittaisella tasolla kymmeniä tuhansia euroja lisää myyntiä.

SportsArt ECO-POWRlaitteet eivät yksinään tee kuntosalistasi ekologista vaihtoehtoa, mutta ovat suunta oikeaan. Tulee muistaa että kokonaisuus muodostuu vallitsevista arvoista sekä sisäisestä filosofiasta: roskien lajittelu, sähkön ja veden säännöstely. Loppukädessä juuri sinä omilla valinnoilla saat aikaan muutoksen.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä yritysmyyntiimme yritysmyynti@gofitness.fi tai puhelimitse +358 (0)44 548 3690

Järjestys: