ATX® Voimanostotanko Original Ram Bar 20 kg

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
ATX® Toimituskulut alkaen: 16,90 €

Voimanostotanko ATX Ram Bar 20 kg, Olympia (220 cm)

ATX® tarjoaa ainoastaan laadukkaita, testattuja ja ammattikäyttöön sopivia tuotteita.

ATX® Ram Bar voimannostotanko suunniteltiin tarjoamaan Eurooppalaisille asiakkaille entistä paremman vaihtoehdon verrattaen kallisiin Amerikkalaisiin levytankoihin. ATX® Ram Bar on saksalainen tyylinäyte miten valmistaa parempi ja edullisempi Power Ram Bar levytanko voimannostoon.

ATX® Ram Bar levytangossa on keskikarhennus joka auttaa tankoa pysymään paikoillaan paremmin kyykyssä. Lisäksi keskikarhennus auttaa asettamaan tangon tarkasti jalkojen keskelle maastavedossa. Levytangossa on viralliset voimannostossa käytetyt merkinnät 810mm kohdalla sekä normaalia syvempi karhennus.

ATX® Ram Bar on varustettu kulutusta kestävällä pronssisella holkkilaakerilla.
 
Hinta: 349,90 (Sis. alv)

Varastossa/myymälässä: yli 5 kpl
Toimitusaika: Heti 1-4 päivää

Määrä: kpl
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille
ATX® Ram Bar on valmistettu erikoisteräksestä (jousiteräs, kromi-molybdeeni-pii mangaani metalliseos) kimmoisaksi tangoksi, joka on viimeistelty viimeisen päälle.

Tanko antaa periksi isommissa painoissa ja palautuu suoraksi. Tämä takaa tangon kestävyyden, puristelujuuden ja kimmoisuuden.

ATX ® -tangot on testattu Saksassa vetokokeella acc. DIN EN ISO 6892-1.

Vetolujuus: 206000 psi = 206 K (K / NSI = kilon kiloa per neliö tuumaa) = / vastaa 1420 N / mm2

HRC / Pintakovuus: 44,0

Kapasiteetti:
- penkkipunnerrus 700 kg
- Maastaveto 500 kg
- Kyykky 400 kg

• Nettopaino: 20,0 KG +/- 0,2%
• Kokonaispituus: 2200 mm
• Sisämitta: 1310 mm
• Otepaksuus: Ø 28,5 mm
• Otemerkinnät 810mm
• Silkinpehmeä pronssinen holkkilaakeri
• Otemerkinnät 810/910 mm

Arvostele tämä tuote

30.11.2021 - Pepe

Hinta laatu suhteeltaan hyvä, ostin black friday tarjouksesta. Karhennusta kehuneet paljon täällä, mutta omaan makuun se ei ole niin aggressiivinen, voisi olla enemmänkin. Sanoisin mediumiksi, ei mene sääret verille helposti. Ote pitää kuitenkin tempausotteellakin ilman mankkaa, ei ole liukas tanko. Nahka ei kulu. Karhennus on mielestäni puolet siitä mitä roguen kilpatason painonnostotangoissa. Hihoja en purkanut, jotta näkisi sisälle. Pyörii pienen hetken niinku kuuluukin, hyvä voimannosto tanko.

25.05.2021 - Sami

Jos on voimanostospesifinen tanko haussa, niin voit lopettaa selailun tähän. Parempiakin saattaa löytyä, mutta euroja saa sitten laittaa jonoon aivan erilaisen määrän.

Karhennusta onkin jo kehuttu useampaan otteeseen, se tosiaan on pirun hyvä. Ensivaikutelma on, että suorastaan liimaantuu käteen. Ei kuitenkaan sillä tavalla överiksi vedetty kuin joissain maastavetotangoissa, joiden karhennuksiin repeää känsät takuuvarmasti joka nostolla. Tuntuu pysyvän myös selässä vakuuttavasti.

Lisäksi tämä on todella komea tanko.

Hihat ovat mittatarkat ja niissä eräänlainen mikrouritus, joka ei tule kuvissa juurikaan esille. Sen ansiosta kiekot pysyvät tangossa varsin hyvin, ja itsellä ainakin on lukkojen kanssa puuhastelu vähentynyt merkittävästi tämän hankinnan jälkeen.

Jos treeniohjelma sisältää paljon olympianostoja, rinnallevetoja, etukyykkyä yms. kannattaa ehkä katsella muita vaihtoehtoja. Hihat kun ei tässä pyöri erityisen herkästi ja keskikarhennus on murhaa kaulalle. Toki käypä peli näissäkin, mutta parempiakin vaihtoehtoja löytyy.

15.03.2018 - nikke

järjettömän hyvä voimanostotanko, varsinkin hintalaatu on käsittämättömän hyvä. Karhennus on niin karhea että jopa tälläinen kovanahkainenkin voimalija välillä herkistyy. Eli jos haet hyvää karhennusta niin tätä karheampaan en ole törmännyt

09.12.2017 - Väiski

Käteen käypä.Laatu tanko!

25.08.2017 - Hard to impress

Mainio tanko! Karhennus on erinomainen, ei tartte edes mankkua! Tyylikäs ulkonäkö on kirsikkana kakun päällä.