Tangot ja lukot

4.8

164 arvostelua

Tangot ja lukot

Markkinoiden laajin valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä levytankoja voimaharjoitteluun!

Meiltä löydät huippulaadustaan tunnetut ATX:n levytangot kuntosaliharjoitteluun, voimanostoon, painonnostoon ja kotitreeniin. 

Valitse levytanko käyttötarkoituksen ja mieltymyksesi mukaan. Tietyt lajit, kuten voimanosto ja painonnosto, vaativat omat levytankonsa. Voimanostotanko on vaihtoehdoista jäykempi ja painonnostotanko joustavampi, mikä tuo siihen suurilla painoilla harjoitellessa miellyttävää "piiskaefektiä". Painonnostotanko kestää suurempien kuormien käyttöä.Molemmat näistä levytankovaihtoehdoista soveltuvat myös monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun. Perusharjoittelua varten toimiva vaihtoehto on myös ns.yleistanko, jolla pystyy suorittamaan monipuolisesti niin haastavampia kuin perinteisiä vapaapainoliikkeitä kuten erilaiset kyykyt, maastavedot ja penkkipunnerrus. 

Metallista valmistetun levytangon normaali pituus on 2,2 metriä. Kuntosaleilla käytettävät harjoitustangot ovat pääsääntöisesti 20-kiloisia, otehalkaisijaltaan 25mm ja päistään 50mm. Naisten levytanko on samankaltainen kuin miestenkin, mutta pituudeltaan 2,05 metriä ja painoltaan 15 kiloa. Tanko on laakeroitu päistä, jotta levypainot saavat pyöriä vapaasti esimerkiksi tehtäessä tempausta. Otekohtien karhea pinta auttaa nostajaa saamaan pitävämmän otteen. 

Valikoimamme ns.epäviralliset eli kapeammat tangot (25mm/30mm), soveltuvat erinomaisesti myös kotitreeniin. Näitä kapeampia tankoja on saatavana myös lyhyempänä. Huomioithan että näihin levytankoihin sopivat halkaisijaltaan 25mm/30mm reiällä olevat levypainot. 

Perinteisten levytankojen lisäksi löydät meiltä myös laajan malliston erikoistankoja kuten kyykkytangon, moniotetangon, hex bar, tekniikkatangon, punnerrustangon, kulma- ja mutkatangon. Nämä tangot tuovat harjoitteluun monipuolisuutta ja lisätehoa. 

Myös yhteensopivat lukot löytyvät valikoimasta eri käyttötarkoituksia varten. 

Tuotteet 1-16 / 157

Set Descending Direction
Sivu
per sivu