Crossfit telineet sopivat erinomaisesti toiminnalliseen harjoittelluun ja ovat valmistettu erittäin kestävästä raudasta. ATX crosstraining rigg kehikot ovat niin laadukkaita, että tarjoamme niille elinikäisen takuun. Kun harkitset itsellesi räkin tai treenikehikon hankintaa, ota yhteyttä myyjiimme. Räkit ovat täysin kustomoitavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme aina veloituksetta yksilöllisten tarpeiden mukaisesti jokaisen cross training harjoittelutelineen. Mikään toive ei ole sellainen, jota emme pysty toteuttamaan. Saat omasta vedoksesta tehdyn tarkan CAD piirustuksen kahden päivän sisällä.
 
Suurimmat kokonaisuudet ovat yli 10m pitkiä, joka mahdollistaa suuremmankin toiminnallisen harjoitteluryhmän yhtaikaisen harjoittelun. Crossfit räkkimme ovat valmistettu korkealaatuisesta teräsputkestä jonka koot ovat ovat 80mm x 80mm ja joiden seinäpaksuus on 3mm.
 
ATX® Xtreme Athletic Training Laatu, turvallisuus, toimivuus ja vakaus ovat ominaisuuksia jotka on otettu erityiseen huomioon ATX® kehikoita suunnitellessa. Erityisesti suunniteltu ja tarkoitettu ammattikäyttöön niin urheiluseuroille kuin yrityksille. Made in Germany + sertifioitu / EN 957-S +. Kaikki ATX® toiminnallisen harjoittelun telineet ja räkit valmistetaan käsityönä saksassa. Pystymme tarjoamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä kokonaisratkaisuja hyvin erilaisiin tarpeisiin. 
 
Toiminnallinen harjoitelu, joka tunnetaan myös nimellä crossfit, sopii kaiken ikäisille liikunnan harrastajille kuntotasoon katsomatta.

Crossfit telineet ja kehikot

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Aseta laskevaan järjestykseen

71 tuotetta

per sivu