Harjoittelukehikot

4.8

196 arvostelua

Harjoittelukehikot
ATX® Power Rack, Half Rack ja Smith Rack - kyykkyhäkki telineet ovat varma valinta, kun etsit kestävää laatua ja monipuolisuutta treenisii! Kaikkiin malleihin saatavilla yhteensopivat taljalaitteet levypainoilla tai painopakoilla sekä taatusti alan kattavin valikoima turvalaitteita ja lisäosia, joilla muokkaat sopivan treenikehikon juuri sinulle. ATX harjoittelukehikkojen valikoimasta löytyy mallit kotisalille, työpaikalle tai ammattikäyttöön, pieneen tilaan sekä suuriin kuntokeskuksiin. 
 
ATX Rack telineet ovat saatavilla 4 eri sarjassa
Kehikkojen erot tulevat esille runkokoossa ja seinämävahvuudessa sekä yhteensopivissa lisäosissa. Löydät omaan käyttöön sopivan laitteen helpolla suodatuksella tai kysymällä suosituksia ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme! Alla eri sarjojen suositukset käyttötarkoituksiin ja rakennetietoja. 
  • Kevyeen kotikäyttöön: PRX-500 sarjan runko on kooltaan 50x50 mm ja seinämävahvuus 2 mm.
  • Raskaaseen kotikäyttöön: PRX-600 sarjan runko on kooltaan 60x60 mm ja seinämävahvuus 2 mm.
  • Puoliammattikäyttöön: PRX-700 sarjan runko on kooltaan 70x70 mm ja seinämävahvuus 2 ja 3 mm.
  • Ammattikäyttöön: PRX-800 sarjan runko on kooltaan 80x80 mm ja seinämävahvuus 3 mm. 
 
Yhteensopivilla taljalaitteilla ja lisäosilla saat kaiken hyödyn irti räkeistä!
ATX harjoituskehikot ovat paljon muutakin, kuin pelkkiä kyykkyhäkkejä. Ne ovat hyvin monipuolisia kuntosalilaitteita, joiden avulla voit suorittaa vaativia voimaharjoituksia turvallisesti täysin ilman treenikumppanin apua. Monet ammattilaiset pitävät voimahäkkiä kuntosalin kulmakivenä, yhtenä tärkeimmistä, monipuolisimmista ja tehokkaimmista laitteista, jota kuntosalilla voi olla. Ne ovat erottamaton osa voimaharjoittelua. Power Rack kyykkyhäkki on erinomainen kuntosalilaite, jonka avulla suoritat raskaatkin treenit turvallisesti ja täysin ilman harjoituskumppanin apua. 

Tuotteet 33-48 / 132

Set Descending Direction
Sivu
per sivu