ATX® Power Rack, Half Rack ja Smith Rack - kyykkyhäkki telineet ovat varma valinta, kun etsit kestävää laatua ja monipuolisuutta treenisii! Kaikkiin malleihin saatavilla yhteensopivat taljalaitteet levypainoilla tai painopakoilla sekä taatusti alan kattavin valikoima turvalaitteita ja lisäosia, joilla muokkaat sopivan treenikehikon juuri sinulle. ATX harjoittelukehikkojen valikoimasta löytyy mallit kotisalille, työpaikalle tai ammattikäyttöön, pieneen tilaan sekä suuriin kuntokeskuksiin. 
 
ATX Rack telineet ovat saatavilla 4 eri sarjassa
Kehikkojen erot tulevat esille runkokoossa ja seinämävahvuudessa sekä yhteensopivissa lisäosissa. Löydät omaan käyttöön sopivan laitteen helpolla suodatuksella tai kysymällä suosituksia ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme! Alla eri sarjojen suositukset käyttötarkoituksiin ja rakennetietoja. 
  • Kevyeen kotikäyttöön: PRX-500 sarjan runko on kooltaan 50x50 mm ja seinämävahvuus 2 mm.
  • Raskaaseen kotikäyttöön: PRX-600 sarjan runko on kooltaan 60x60 mm ja seinämävahvuus 2 mm.
  • Puoliammattikäyttöön: PRX-700 sarjan runko on kooltaan 70x70 mm ja seinämävahvuus 2 ja 3 mm.
  • Ammattikäyttöön: PRX-800 sarjan runko on kooltaan 80x80 mm ja seinämävahvuus 3 mm. 
 
Yhteensopivilla taljalaitteilla ja lisäosilla saat kaiken hyödyn irti räkeistä!
ATX harjoituskehikot ovat paljon muutakin, kuin pelkkiä kyykkyhäkkejä. Ne ovat hyvin monipuolisia kuntosalilaitteita, joiden avulla voit suorittaa vaativia voimaharjoituksia turvallisesti täysin ilman treenikumppanin apua. Monet ammattilaiset pitävät voimahäkkiä kuntosalin kulmakivenä, yhtenä tärkeimmistä, monipuolisimmista ja tehokkaimmista laitteista, jota kuntosalilla voi olla. Ne ovat erottamaton osa voimaharjoittelua. Power Rack kyykkyhäkki on erinomainen kuntosalilaite, jonka avulla suoritat raskaatkin treenit turvallisesti ja täysin ilman harjoituskumppanin apua. 

Harjoittelukehikot

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Tavaramerkki
Käyttötarkoitus
Hinta
Materiaali
Valmistaja
Maksimikapasiteetti
Rackin korkeus (cm)
Paino (kg)
Väri
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu

Tuotteet 1-99 / 130

per sivu