Monitoiminnalliset kuntokeskukset

4.4

7 arvostelua

Monitoiminnalliset kuntokeskukset

Tarjoamme laajan valikoiman monikäyttöisiä kuntokeskuksia erilaisiin tarpeisiin. Monitoimikuntolaitteiden etuna on niiden kompakti koko suhteutettuna niiden laajoihin harjoittelumahdollisuuksiin. Kuntokeskusta voidaan myös kutsua yhden laitteen kuntosaliksi niiden monipuolisuuden ansiosta. Kuntokeskuksella harjoittelu sopii kaiken lähes ikäisille ja niillä harjoittelu on todella helppo ja vaivatonta.  Monitoimisella kuntokeskuksella voit treenata kaikki lihasryhmät läpi. Joillakin kuntokeskuksilla voi harjoitella useampi kuntoilija samanaikaisesti ja turvallisesti. Katso myös osio: functional trainerit ja ristikkäistaljat.

Kuntokeskus painopakalla

Kuntokeskuksen avulla voidaan harjoitella useita erilaisia lihaskuntoliikkeitä turvallisesti ja tehokkaasti. Kuntokeskukset ovat yleensä painopakallisella taljalaitteella toimivia eli painoja liikutetaan vetämällä vaijeria, joka on kiinnitetty painoihin. Vastusta säädetään painopakasta. Kuntokeskus sopii erityisesti kotisalille, jossa halutaan harjoittaa kehonlihaksia monipuolisesti mutta tila ei mahdollista usean laitteen hankintaa.

Kuntokeskus levypainoilla

Osassa kuntokeskuksissa on vipuvarret, joihin voidaan kiinnittää perinteisiä levypainoja. Vipuvarrelliset kuntokeskukset tarjoavat hieman aidomman tuntuisen liikeradan, kuin vaijerivetoinen. Vipuvarsilaitteet ja Functional trainer kuntokeskukset sopivat pieneen tilaan niin puoliammattikäyttöön kuin vaativaan kotikäyttöön!

Kuntokeskuksen hinta ja käyttötarkoitus

Kuntokeskuksien hinta määräytyy niiden ominaisuuksista sekä runkorakenteesta. Edulliset kuntokeskukset sopivat erityisesti kotikäyttöön ja ne voidaan sijoittaa esim. kodin liikuntatilaan. Kalliimmat kuntokeskukset sopivat kotikäytön lisäksi esim. fysikaalisiin hoitolaitoksiin, jossa tilat asettavat tietyt rajoitukset. Syitä investoida monitoimikuntolaitteeseen ovat rahan ja tilan säästö.  Kuntokeskus ei vie niin paljon tilaa, koska siinä on kaikki rakennettu yhteen laitteeseen. Rahaa säästyy, kun ei tarvitse hankkia kuhunkin tarkoitukseen omaa laitetta. Ei ole mikään ihme, että kuntokeskukset ovat niin suosittuja. Sillä saa paljon vastinetta rahoilleen!

Kysy apua oikean kuntokeskuksen valinnassa!

Kaikki edustamamme kuntokeskuksemme on valikoitu huolella, jotta pystymme tarjoamaan ja palvelemaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme pyrkineet valitsemaan kuntokeskuksemme siten, että jokaisen käyttötarkoitukseen löytyisi sopiva. Mikäli olet hiukan epävarma mikä kuntokeskus sopisi juuri sinun tarkoitukseen, ota rohkeasti yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

    Tuotteet 1-16 / 24

    Set Descending Direction
    Sivu
    per sivu