Arkisto kuukausittain: : heinäkuu 2022

 1. Kuntosalin rahoitus – leasing ei ole vain yritysautoiluun

  Kuntosalin rahoitus – leasing ei ole vain yritysautoiluun

  Kuntosalin rahoitus – leasing ei ole vain yritysautoiluun

  Kuntosalin perustaminen vaatii pääomaa. Harvalla sitä on kattamaan kaikkia kuntosalin perustamisen kuluja. Jotta liiketoiminta olisi edes mahdollista, siihen tarvitaan lainaa jossain muodossa. Leasing ei ole vain yritysautoiluun, vaan myös kuntosalien rahoitukseen paljon käytetty ja toimiva malli. Monella on leasingistä hieman vääristynyt käsitys mutta yksinkertaisimmillaan se tarkoittaa, että rahalla tehdään rahaa.

   

  Hyödynnä rahoitustyökaluja - laita raha tekemään rahaa
  Meillä suomessa on korkea tahtotila omistaa asioita. On totta, että yrityslaina ei ole ilmaista, eikä se koskaan tule sitä olemaan. Lainarahasta maksetaan aina kuluja. Mutta, vastoin yleistä käsitystä, se ei ole paha asia. Olennaista on, että kulut ovat kohtuulliset.

  Lue lisää »
 2. Miten suunnittelet liikeidean kuntosalillesi?

  Miten suunnittelet liikeidean kuntosalillesi?

  Miten suunnittelet liikeidean kuntosalillesi?

  Kuntosalin omistajana kilpailet ihmisten vapaa-ajasta. Meistä suurimmalla osalla sitä on rajoitetusti mutta tarjontaa löytyy reilusti. Mitä konseptillasi olisi tarjota, jotta ihmiset valitsevat käyttää aikansa juuri sinun palveluusi? Tämän lukemalla saatat oivaltaa joitakin tärkeitä asioita, jotka auttavat sinua onnistumaan.

   

  Liikeidean hahmottelu lähtee asiakastarpeesta ja siitä, miten siihen vastaat. Kuntosaliharrastus on muodostumassa osaksi ihmisten arkisia rutiineja kasvavassa määrin. Useiden kohdalla kuntosalilla käymistä ei enää mielletä vain harrastukseksi. Monille meistä päivä tai peräti koko viikko on pilalla, mikäli liikuntarutiineista ei pystytä pitämään kiinni. Kuntoilun merkitys oman fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin kannalta tiedostetaan

  Lue lisää »
 3. Treenaaminen kesällä

  Treenaaminen kesällä

  Treenaaminen kesällä

  Suunnitelmallisessa kuntosalitreenissä eräänlaisen haasteen tuo juurikin sen suunnitelmallisuus. Itse ainakin uraudun todella helposti treenaamaan aina vaan salilla sen oman suunnitelmani mukaan. Aina silloin tällöin tekisi kuitenkin hyvää rikkoa kaavaa ja muokata niitä omia treenejä tilanteen mukaan. Esimerkiksi nyt kesällä ja upeilla aurinkoisilla ilmoilla on oikeastaan aika hullua huhkia sisällä salilla, kun voisi yhtä hyvin treenata ulkona samalla nauttien mahtavasta kesäsäästä. Jotenkin päässä vaan on sellainen vinksahtanut ajatus, että jos ei esimerkiksi olkapäätreeniä saa tällä kertaa tehtyä totuttuun tapaan salilla, alkaa oma ulkomuoto äkkiarvaamatta muistuttaa entistä enemmän jaffapulloa, mikä nyt ei tietenkään pidä paikkaansa.

   

  Lue lisää »
 4. Harkitse tarkkaan mihin kuntosalin perustat – Sijainti ratkaisee

  Harkitse tarkkaan mihin kuntosalin perustat – Sijainti ratkaisee

  Harkitse tarkkaan mihin kuntosalin perustat – Sijainti ratkaisee

  Kuntosalin perustamisessa ehkä tärkein seikka, on kuntosalin sijainti. Kuntosalin sijainti sekä mahdollistaa että rajaa liiketoimintamahdollisuuksia. Sopiva sijainti on sellainen, joka tukee liikeideaasi.

   

  Toisinaan voi käydä niin, että erinomaisesta sijainnista huolimatta bisnes ei koskaan lähde lentoon. Kuntosalialalla menestyminen on useiden tekijöiden summa ja sijainti on vain yksi niistä.

  Monille yrittäjäksi aikoville saattaa tulla yllätyksenä, kuinka paljon asioita tulee ottaa huomioon perustettaessa uutta kuntosalia. Matkalla saattaa voimat loppua ja tyydytään kohtaloon. Toisinaan ei hyväksytä tosiasioita ja jääräpäisesti pusketaan konseptilla, jolla ei ole edellytyksiä menestyä. Tässä voi yksinkertaisuudessaan olla kysymys

  Lue lisää »