Ketä on kuntosaliyrittäjäksi haaveilevan paras kaveri?

Ketä on kuntosaliyrittäjäksi haaveilevan paras kaveri?

Kaikkea ei tarvitse osata itse, mutta jonkun täytyy tietää mitä tehdä. Kenelle soitat, kun tulee tiukka paikka? Kirjanpitäjältä saat neuvot kaikista tärkeimmän, eli rahan ja verojen kanssa. Yrittäjäjärjestöt tarjoavat neuvontaa sopimus-, henkilöstöhallinto- ja lakiasioissa. Niistä voi myös saada korvaamatonta vertaistukea ja verkostoja. Erityinen arvo on kuitenkin niillä, joilla on alan osaamista.

 

Ammattitaitoiset ja luotettavat yhteistyökumppanit ovat kullanarvoisia
Olet ehkä jo löytänyt liiketoiminnalle hyvän sijainnin ja uskot konseptiisi kuin pappi Raamattuun. Olet esittänyt liikeidean ystäville, perheelle ja mahdollisesti pankille. Lähisuku on käyty läpi pikkuserkkuja myöten, samoin se taloudellisesti menestynyt kaveri. Toivottavasti olet esittänyt liikeideasi myös laitetoimittajallesi.

Me kuntosalituotteiden toimittajat olemme aitiopaikalla, kun uusia kuntokeskuksia rakennetaan. Ymmärrämme mihin suuntaan ala on menossa, koska se on työtämme. Ammattitaitoinen laitetoimittaja on tärkeä yhteistyökumppani yrityksesi kasvuprosessissa. Jälleenmyyjille on pelkästään eduksi, mitä paremmin yrityksesi menestyy. Hyvä laitetoimittaja osaa kyseenalaistaa ratkaisusi oikealla tavalla ja tarjoaa pyydettäessä ideoita liiketoiminnan kehittämiseen. Hyödynnä jälleenmyyjäsi asiantuntemusta, se säästää sinun eurojasi.

Pyri esittämään liiketoimintasuunnitelmasi siis kaikille sellaisille tahoille, ketkä voivat tarjota sinulle mahdollisimman objektiivisen mielipiteen. Luota omaan vaistoon, mutta muiden näkökulmia kannattaa ehdottomasti kuunnella. Kysyvä ei tieltä eksy.

 

Miksi valita Gofitness laitetoimittajaksesi?
Luotamme vahvasti siihen, että tuotteemme puhuvat puolestaan. Meidän ammattimalliston kuntosalilaitteet soveltuvat jatkuvaan ja kovaan yhteiskäyttöön. Olemme pitkään toimineet nykyisten laitetoimittajiemme kanssa ja olemme todenneet ne asiakaspalautteen pohjalta yrityksille ja yhteisöille soveltuvaksi, niin laadun kuin toimitusvarmuuden osalta. Meillä on laaja ja laadukas tuoterepertuaari, jolla saa varustettua niin pienen kuin suuren kuntoilutilan, jopa täysin teitä varten räätälöidyllä ilmeellä.

Meidän kauttamme voi hakea rahoitusta aina, jos teiltä löytyy y-tunnus. Yleisin rahoitusmalli on lasku mutta yleisimmin käytetty rahoitustyökalu on leasing.

Erittäin ammattitaitoiset myyjämme kykenevät neuvomaan pitkän kokemuksensa pohjalta kuntoilutilan suunnitteluvaiheessa ja me tunnemme laitteemme perin pohjin. Kommunikointi asiakkaalle päin on vaivatonta. Myös reklamaatiotilanteissa kannamme vastuun tekemisestämme.

Maahantuomme itse, eli meillä ei ole tarpeettomia viivästyksiä aiheuttavia välikäsiä. Monesti meiltä löytyy myös korvaavia tuotteita, jotta tilauksenne saadaan toimitettua. Me varastoimme maahantuomiemme laitteiden yleisimmät varaosat, jolloin saamme huollettua laitteet nopeasti.

Ammattikäyttöön tarkoitetuissa kuntosalilaitteissamme on alan parhaat takuut, osassa jopa elinikäinen takuu. Lisäksi meillä on todella toimiva huollon kokonaisuus, josta vastaa oma huoltotiimimme. Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Laitteiden asennukset ja toimituksen ehdot ovat joustavasti sovittavissa teidän tarpeiden mukaan. Huomioitavaa on, että laitteiden asennus ei normaalisti kuulu hintaan, ellei siitä erikseen sovita.

 

Kaikkea ei välttämättä kannata itse edes yrittää
Miksi keksiä uusiksi jo muualla toteutettua? Vahvuutesi voivatkin löytyä prosessien ylläpidossa ja kehittämisessä. Sinulle saattaa sopia jonkinlainen kumppanuus toisen yhtiön kanssa. Entä jos konseptisi olisi sellainen, joka on jo koeponnistettu useammalla paikkakunnalla? Silloin jonkun tyyppinen Franchise-yrittäminen voisi olla sinulle sopiva. Nämä ovat ajatuksia, joita ei kannata sivuuttaa.

Menestyvä liiketoiminta on hyvän tiimityön summa, jossa sinun kannattaa keskittyä omiin vahvuuksiin. Uutta rakentaessa tai olemassa olevan ylläpidossa pidä kiinni, että sinulla on ympärilläsi osaavia ihmisiä, jotka jakavat kanssasi samat liiketoiminnalliset tavoitteet. Rakenna niin timanttinen tiimi, kuin se sinun resursseillasi on vain mahdollista. Tiimi, jonka jokaisella jäsenellä on annettavaa yhtiölle.

 

Kirjoittanut: Ilkka Mitrunen