CategoryTemplateData Object ( [variable_label:protected] => category [id] => 42 [lft] => 168 [rgt] => 177 [show_sibling_categories] => 1 [show_subcategories] => 1 [catalog_template_id] => [synchronize_id] => [href] => https://www.gofitness.fi/kahvakuulat [url_name] => kahvakuulat [filename] => kahvakuulat [filetype] => jpg [image_id] => 12492 [image_src] => https://www.gofitness.fi/images/categories/kahvakuulat_orig.jpg [name] => Kahvakuulat [description] => Valikoimamme kattaa kaikki yleisimmät kahvakuulat aina perinteisistä venäläisistä kahvakuulista edullisiin carbon kahvakuuliin.

Kahvakuulat ja harjoittelu

Kahvakuulan heiluttelu, girya siis on alkuperin venäläisten keksimä harjoitusväline. Nimikkeensä mukaisesti teräksinen tai muun rautaisen kuula jossa on kahva. Tämän ansiosta ote pitää pyöreässä kuulassa esim heittoja varten. Nykyään kahvakuulia on muovisia tai neopreenipintaisia. Kahvakuulailu on siis vanha harjoittelumuoto joka nyt on palannut fitness harjoitteluun. Kahvakuulaharjoittelua käytetään yleensä toiminnallisessa, crossfitissa, ja muissa treeneissä jossa voi lisätä voimaa, nopeuskykyä, kestävyyskykyä sekä tasapainoa. Itse kahvakuulaharjoittelu vaatii hyvää tekniikkaa, koska muuten siitä on enemmän haittaa kun hyötyä. Kahvakuulakisoja järjestetään Suomessa ja ympäri maailman. Kisoissa tehdään kahden kuulan työntöjä ja tempauksia. Kummassakin aika on kymmenen minuuttia. Suosittelemme naisille 6-16 kg ja miehille 12-24 kg kuulia aluksi. Kuulissa on eroja ja kilpakuulat ovat parhaita kahvakuulia liikeradan ja koon vuoksi.
[page_title] => Kahvakuulat, kisakuulat, russian malliset ja -tarvikkeet [meta_keywords] => compactfit gymstick kahvakuulat kahvakuulakirja compact russian kahvakuulia kahvakuula kahvakuula halvalla vinyylikuula kahvakuulaharjoittelu kahvakuulasuoja kahvakuula kahvakuula treeni kahvakuula ohjeet kahvakuula liikkeet [meta_description] => Suomen suurin valikoima kahvakuulia. Kahvakuulat ATX, Compact, Gymstick, Russian kisakuula valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivan kahvakuulan. )

Kahvakuulat

Kahvakuulat

Valikoimamme kattaa kaikki yleisimmät kahvakuulat aina perinteisistä venäläisistä kahvakuulista edullisiin carbon kahvakuuliin.

Kahvakuulat ja harjoittelu

Kahvakuulan heiluttelu, girya siis on alkuperin venäläisten keksimä harjoitusväline. Nimikkeensä mukaisesti teräksinen tai muun rautaisen kuula jossa on kahva. Tämän ansiosta ote pitää pyöreässä kuulassa esim heittoja varten. Nykyään kahvakuulia on muovisia tai neopreenipintaisia. Kahvakuulailu on siis vanha harjoittelumuoto joka nyt on palannut fitness harjoitteluun.

Kahvakuulaharjoittelua käytetään yleensä toiminnallisessa, crossfitissa, ja muissa treeneissä jossa voi lisätä voimaa, nopeuskykyä, kestävyyskykyä sekä tasapainoa. Itse kahvakuulaharjoittelu vaatii hyvää tekniikkaa, koska muuten siitä on enemmän haittaa kun hyötyä.

Kahvakuulakisoja järjestetään Suomessa ja ympäri maailman. Kisoissa tehdään kahden kuulan työntöjä ja tempauksia. Kummassakin aika on kymmenen minuuttia.

Suosittelemme naisille 6-16 kg ja miehille 12-24 kg kuulia aluksi. Kuulissa on eroja ja kilpakuulat ovat parhaita kahvakuulia liikeradan ja koon vuoksi.

Järjestys: