Watson

Watson

Watson kuntosalilaitteet tehdään 100% käsityönä Englannissa, jonka takia niille tarjotaan elinikäinen takuu ammattikäytössä. Jokainen laite on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit kuntosalilaitteisiin. Watson kuntiosalilaitteiden suunnittelun lähtökohtana ei ole ollut kaunis esteettinen muotoilu vaan toiminnallisuus. 

Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa. Kaikki Watson kuntosalilaitteet ovat tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää, kuin rungon vahvuus, on teräksen laatu. Massiivinen ja korkealaatuinen runkorakenne on tehty kestämään hyvin kovaa käyttöä.

Painopakkalaitteet
Halutessa voit tilata laitteen jopa 300 kg painopakalla, joka kielii kestävyydestä. Vain harvat kilpailijat pystyvät samaan, koska niiden rungot eivät yksinkertaisesti ole suunniteltu näin suurien kuormien liikuttamiseen. Kaikki tuotteet sisältävät vakiona painopakan joka on tehty 5kg levyistä. Jokaiseen tuotteeseen on saatavilla ns. hienosäätö, jolla kuormaa voidaan lisätä / vähentää 2,5 kg kerralla.

Levypainokuormitteiset laitteet
Watson levypainokuormitteiset laitteet ovat suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön, erityisesti voimailun harrastajille ja kehonrakentajille. Tuotteet ovat kauttaaltaan suunniteltu palvelemaan vaativaa asiakasta, jolle kestävyys ja toiminnallisuus ovat kaikki kaikessa. 

    Tuotteet 1-16 / 98

    Set Descending Direction
    Sivu
    per sivu