Watson

5

1 arvostelua

Watson

  Watson Gym Equipment - kuntosalilaitteet vaativaan käyttöön

  Tekemistämme kuvaa intohimo. Intohimo joka välittyy niin tuotteiden takuuseen kuin erinomaiseen biomekaniikkaan ja käytettävyyteen. Teemme kaiken asiakas edellä periaatteella. Tästä osoituksena meillä Suomessa Watsonin kuntosalilaitteisiin luottavat maan tunnetuimmat kuntosalit ja personal trainerit jotka vaativat laitteilta sitä samaa tinkimätöntä asennetta mitä omalta toiminnalta.

  Watsonin tuoteperheen alta löydät perinteiset painopakkalaitteet, Dual Stack painopakkalaitteet sekä levypainokuormitteiset vipuvarsilaitteet. Lisäksi Watsonilta löydät useita erikoisvetorautoja vaativaan kuntosalikäyttöön. Tutustu painopakkalaitteisiin tästä. Vipuvarsilaitteisiin voit tutustua tästä. Autamme sinua mielellämme kaikissa kuntosaliin liittyvissä kysymyksissä.

   

   

  Katso meidän tarina

  Tarina intohimosta kun asioita tehdään rakkaudella ja suurella sydämellä.

  Laatu

  Toimintaamme on aina ohjannut laatu joka asetetaan kaiken muun edelle. Alusta asti olemme tehneet laadukkaita laitteita ja välineitä. Tästä kiitoksena kasvavassa määrin asikkaitamme ympäri maailmaa ovat niin suuret kuntosalitketjut kuin nimekkäät Fitness- ja voimailualan vaikuttajat sekä yksityiset kuntosalit.

  Made in UK 100%

  Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Englannin Fromessa pitkälti käsityönä. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki komponentit itse. Tiedämme mitä teemme.

   

  design

  DESIGN

  Vuosien aikana tuotteisiimme ovat luottaneet maailman arvostetuimmat valmentajat ja urheilijat.

  Kuuntelemme asikkaita mitä mieltä he ovat tuotteiden käytettävyydestä ja biomekaniikasta.

  Saamme paljon positiivistä palautetta mutta negatiivinen palaute on se joka auttaa meitä kehittymään.