Watson Animal Dual Stack Mid to Low Row

Saatavuus:
1-3kk
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
149,90 €

Animal Dual Stack Mid to Low Row

  • Itsenäiset vipuvarret molemmille käsille
  • Säädettävä istuin- ja rintatuki
  • Nivelletty rintatuki
  • 2 x 110kg painopakat (yhteensä 220kg)
  • Multi Grip käsikahvat jotka voidaan suunnitella tarvittaessa asiakkaan tarpeen mukaisesti
  • Elinikäinen takuu

Dual Stack laitteemme ovat yksi suosituimmista laitesarjoistamme! Ei vain sitä, että voit aloittaa kevyesti ja lisätä painoa juuri sen verran mitä sinulle sopii

ISO Lateral liikerata

Iso Laral liikkeen hyödyt ovat vertaansa vailla. Tarvittaessa pystyt korjaamaan puolieroja, eli vahvempi puoli ei ole auttamassa heikompaa. Ajatellen mahdollisimman symmetristä kehoa tämä ominaisuus on lähes välttämätön. Iso Lateral liike sopii erinomaisesti myös kuntoutukseen.

Super Smooth!

Todella pehmeän liikeradan ansiosta laite tarjoaa erinomaisen vastuskäyrän! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vastapaino auttaa sinua liikerdan heikoimmassa kohtaa taaten maksimaalisen supituksen jokaisella toistolla.

Selkä kiittää

Katso video niin ymmärrät kuinka tehokkaasti laite kohdistuu selän lihaksille. Laite on suunniteltu siten että liikerata vaikuttaa selän keski- ja alakohtaan. Selän treenaaminen saattaa olla monesti jopa hieman hankalaa osan tehosta kulkeutuvan hauiksille. Tämän laitteen avulla yritetään maksimoida jotta teho menisi juuri halutulle alueelle.

Moniotekahvat

Moniotekahvat mahdollistavat niin myötä- kuin vastaotteet. Näiden ansiosta saat selän lihaksille hieman erilaisen tunteen.

Kulmassa oleva istuin

Alaspäin kallistuvan istuimen ansiosta harjoittelija on ikään kuin lukittu laitteeseen. Tällä pyritään että liikerata kohdistuu erityisesti haluttuun alueeseen. Hieman samalla idealla mitä meidän todella suosittu Animal Row Machine.

Nivelletty rintatuki

Nivelletty rintatuki mukautuu kehon liikkeeseen. Perinteisesti nämä tuet ovat yhdessä ja samassa kohtaa mutta nivellyksen ansiosta saat entistä paremman tuntuman tähän kuntosalilaitteeseen.

Lisätietoja
Paino (kg)500.000000
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
LihasryhmäSelkä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Animal Dual Stack Mid to Low Row
Arvosana