Arkisto kuukausittain: : maaliskuu 2023

 1. K-ryhmä on työhyvinvoinnin suunnannäyttäjä, jossa päivittäinen liikunta yhdistyy sujuvasti työpäiviin

  K-ryhmä on työhyvinvoinnin suunnannäyttäjä, jossa päivittäinen liikunta yhdistyy sujuvasti työpäiviin

  K-ryhmä on työhyvinvoinnin suunnannäyttäjä, jossa päivittäinen liikunta yhdistyy sujuvasti työpäiviin

  K-ryhmässä on kehitetty toimintamalleja ja tiloja määrätietoisesti henkilökunnan kuntoilun tukemiseksi jo toistakymmentä vuotta. Työntekijöille tarjotaan liikuntaetuus paitsi e-passin muodossa myös tarjoamalla liikuntapalveluita talossa sijaitsevissa liikuntatiloissa. Työterveyshuollon asiantuntemusta on hyödynnetty myös uusien tilojen suunnittelussa. Uuteen pääkonttoriin, Kalasataman K-Kampukseen, tuli näyttävä ja harkitusti käyttäjien tarpeiden mukaan toteutettu kuntosali, joka on kaikin puolin tätä päivää edistyksellisillä sähköä tuottavilla kuntolaitteilla ja viherseinällä.

  Lue lisää »
 2. Monipuolisesti kehittävä kahvakuulatreeni

  Monipuolisesti kehittävä kahvakuulatreeni

  Monipuolisesti kehittävä kahvakuulatreeni

  Kahvakuulat ovat olleet alunperin nimensä mukaisesti metallikuulia, joissa on kahva. Nykyisin kahvakuulia on valmistettu metallin ohella erilaisista paremmin sisätreeniin soveltuvista materiaaleista, kuten nämä omat GoFitness Megastoresta tilaamani kahvakuulat.

  Kahvakuulan kahva on usein paksumpi kuin perinteisessä käsipainossa tai levytangossa, mikä tuo osaltaan treeniin lisää haastetta ja tehoa. Eri painoiset kahvakuulat tuovat treenaajalle suuren määrän erilaisia vaihtoehtoisia treeniliikkeitä, joita yhdistelemällä on mahdollista rakentaa tehokkaita treenikokonaisuuksia.

  Samalla tavalla kuin kuntosalitreenissä, on ensiarvoisen tärkeää opetella ensin oikeat treenitekniikat ja alkaa heilutella kahvakuulia vasta sitten.

  Lue lisää »
 3. Asiakastarina: Tässä on kenties Suomen näyttävin kotisali

  Asiakastarina: Tässä on kenties Suomen näyttävin kotisali

  Asiakastarina: Tässä on kenties Suomen näyttävin kotisali

  Kun tila ei ole rajoite, saa kotisalista rakennettua niin näyttävän, että monet kaupalliset kuntosalitkin kalpenevat. Monipuolinen kuntosali omassa kotona mahdollistaa koko perheelle yhteisen harrastuksen, jaksamista arkeen ja enemmän aikaa yhdessä. Etelä-Pohjanmaalaisen maatalousyrittäjän Jussi Takalan kotisalilla onkin panostettu oikein tosissaan tähän liikunnalliseen kodin sydämeen.

  Haave kotisalista eli kauan perheen isän, Jussi Takalan ajatuksissa. Aikaisemmin hänellä oli astetta karumpi painonnostotila mutta ei sitä Takalan mukaan kunnon kuntosaliksi voinut kutsua. Pari vuotta sitten Takaloille jäi ylimääräistä tilaa vaille käyttöä. Samaan aikaan iskenyt koronaepidemia

  Lue lisää »
 4. Asiakastarina: LOADED on onnistunut siinä, missä monet eivät

  Asiakastarina: LOADED on onnistunut siinä, missä monet eivät

  Asiakastarina: LOADED on onnistunut siinä, missä monet eivät

  LOADED on perinteinen 80–90-luvun punttisali, joka on tuotu 2020-luvulle. Se erottautuu muista kuntosaleista erityisesti kahdella tavalla: ensinnäkin LOADED on onnistunut luomaan poikkeuksellisen nopeasti aidon yhteisön samanhenkisistä ihmisistä ja asiakkaat jopa jonottavat jäsenyyttä. Toisekseen LOADEDin tyyli on ylpeästi omintakeinen ja röyhkeän anteeksipyytelemätön, mutta toimiva.

   

  Toukokuussa 2021 aukesi ensimmäinen LOADED-kuntosali Tampereen Pispalaan. Siitä eteenpäin yrityksen kasvutahti on ollut vauhdikasta. Vuonna 2021 LOADEDin, eli OX GYM Oy:n, liikevaihto oli 266 tuhatta euroa ja vuonna 2022 se oli 470 tuhatta euroa. Tampereen kahden LOADED-salin, LOADED Studio Pyynikin sekä LOADED Real Gym Pispalan, jäsenmäärä on yhteensä noin 900 henkilöä.

  Lue lisää »