Käsipaino on mahdollisesti kuntosalien eniten käytetty väline. Yleisesti ottaen voidaan todeta että kaupallisilla kuntosaleille sekä erilaisissa yritysten kuntoilutiloissa käsipainojen tulisi olla vähintään 30kg asti, mutta yleisin tapa on hankkia käsipainot aina 60kg asti.

Konsultoi rohkeasti yritysmyyntiämme mikäli etsit kuntosalillesi uusia käsipainoja. Teemme yrityksellesi mielellämme tarjouksen!

Valitse käyttötarpeeseen optimaalisimmat käsipainot:

Watson Pro käsipainot 2,5-150 kg
Watsonin käsipainot ovat omaa luokkaansa! On olemassa käsipainoja ja sitten löytyy Käsipainoja. Nämä Käsipainot on käsin tehtyjä ja CNC koneistettuja. Watsonin Käsipainot kestävät pudottamisen eivätkä vaurioidu tai mene koskaan rikki.  Watsonin Käsipainot näyttävät sekä tuntuvat hyviltä. Näitä suosittelemme joko ’high end’ kotisalille tai hyvin kovaan käyttöön laatutietoisille kaupallisille saleille. Watsonin laatu sekä ikuinen takuu täyttävät vaatimmankin treenaajan tarpeet. 

Kromiset käsipainot 1-10 kg
Kromiset käsipainot ovat ajattomat ja missä tahansa tilassa näyttävät. Karhennettu otetanko ja hieman kaareva ergonominen muotoilu takaavat parhaan mahdollisen otteen. Krominen pinnoite tekee käsipainoista äärimmäisen kestävät halkeilua ja pinnan rikkoutumista vastaan.

Hexagon käsipainot 1-50 kg
Hex-käsipainojen nimi tulee niiden päätyjen kuusikulmaisesta muodosta. Ne ovat raudasta valmistettuja ja yleensä kumilla päällystettyjä kiinteitä käsipainoja. Hex- käsipainojen etu on yleensä edullisen hinnan lisäksi se, etteivät ne rullaa paikoiltaan. Tästä syystä niitä voidaan käyttää myös punnerruskahvoina.

Neopreeni käsipainot 0,5-5 kg
Todella laadukkaat käsipainot ryhmäliikuntaa, kotijumppaan tai työpaikalle. Neopreeni antaa käsipainoille pehmeämmän tuntuman ja ote ei luista näistä edes hikoillessa. Tästä syystä ne ovatkin suosittuja treenivälineitä.

Kumiset käsipainot 4-60 kg
Kumitetut kiinteät käsipainot ovat suhteellisen edullisia ja soveltuvat niin ammatti- kuin kotikuntoiluun. Käsipainojen laadukas luonnonkuminen päällys vaimentaa meteliä. 

Polyuretaani käsipainot 2,5-60 kg
Polyuretaanipäällysteiset käsipainot ovat käsipainojen aatelia! Polyuretaani tarjoaa optimaalisen kovuuden mutta samalla joustavuutta. Polyuretaanin ansiosta käsipainoissa ei tule hankausta, naarmuja tai hilseilyä. Materiaali tuntuu pinnasta silkinpehmeältä mutta polyuretaaniset käsipainot ovat äärimmäisen kestäviä. Ne on valmistettu täysteräksestä ja mekaanisesti liitetty ja hitsattu eli ne eivät voi katketa eikä löystyä. Ne ovat myös värinpitäviä ja vastustuskykyisiä värin haalistumiselle. Mikä parasta – ne ovat täysin hajuttomat! Materiaali ei muodosta ulospäin mitään kemiallisia höyryjä.

Kiinteät käsipainot

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Tavaramerkki
Hinta
Materiaali
Valmistaja
Paino (kg)
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu