SportsArt tarjoaa asiakkaille kolme erilaista mallisarjaa painopakallisia kuntosalilaitteita

Tältä tuotemerkiltä löytyy laiteratkaisu niin pienempien kuin suurempienkin kuntosalien tarpeeseen. Erityisesti pienille liiketiloille ja yrityskuntosaleille SportsArtin painopakalliset Performance- ja Dual Function -kuntosalilaitteet mahdollistavat monipuolisen kokonaisuuden tilan koon huomioiden. Status on puolestaan suunniteltu suurien kuntokeskusten vaativaan käyttöön. 

SportsArt Performance on valikoiman edullisin mallisarja, joka sopii erityisesti pienille liikuntatiloille. Sarjasta löydät 14 erilaista kompaktinkokoista painopakkalaitetta eri lihasryhmille. Laadukkaat ja kestävät painopakkalaitteet sopivat erinomaisesti myös kuntoutukseen ja fysikaaliseen käyttöön.

SportsArt Dual Function laitesarjasta löydät kaksitoimiset painopakalliset kuntosalilaitteet. Jokaisella laitteella voidaan harjoittaa kahta tai useampaa lihasryhmää. Tyylikkään mattamustat Dual Function painopakkalaitteet sopivat erityisesti pienille liikuntatiloille jossa tilaa rajallinen määrä.

SportsArt Status on malliston jykevin laitesarja jossa laitteissa yhdistyy erinomainen biomekaniikka. Laitteet on suunniteltu suurille kuntokeskuksille vaativaan käyttöön.

SportsArt

Rajaa 0 rajaa käytössä
Aseta laskevaan järjestykseen

35 tuotetta

per sivu