Corefit® Massive Puolapuut 220x70 cm luonnollinen

Tarjoushinta 249,90 € (sis. alv.) norm. 279,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Varastossa ( Yli 5 kpl )
Toimitusaika:
3-6 päivää
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
17,90 €

Corefit® Massive Puolapuut 220x70 cm

Monikäyttöiset ja todella kestävät Corefit® Massive puolapuut sopivat ammattikäyttöön kuntosalille kuin kotikäyttöön kaikenikäisille. Massive puolapuut toimivat niin venyttelyyn, lihaskuntoharjoitteluun koti- ja ammattikäytössä tai vaikka kuntoutukseen fysioterapiakäytössä. Corefit® Massive puolapuiden yksinkertainen ja vankka rakenne tarjoaa turvallisen harjoittelun koko keholle 200 kg kapasiteetilla. Corefit® Massive puolapuiden säännöllisellä käytöllä vahvistat käsivarsia, jalkojen ja selän lihaksia sekä parannamme nivelten liikkuvuutta ja saavutamme oikean sekä paremman ryhdin. Nämä puolapuut on tarkoitettu niin aikuisille kuin lapsille.

  • Puolapuiden korkeus 220 cm ja leveys 70 cm
  • Puolan paksuus 4,5 cm
  • Syvyys 12 cm
  • Puolapuussa on 11-14 tankoa riippuen mallin korkeudesta
  • Puolapuut on lakattu
  • Tangot on valmistettu pyökkipuusta , jonka halkaisija on 35 mm ja lujuus 200 kg
  • Tikkaiden sivut ovat mäntyä
  • Sarja sisältää kiinnikkeet tikkaiden seinään kiinnittämiseen ja ohjeet.

Puolapuut lapsille

Vaikka tuotteitamme voivat käyttää kaiken ikäiset ihmiset, niitä suositellaan erityisesti nuorimmille. Puolapuut ovat turvallisia harjoitusvälineitä ja mm. niillä harjoittelu on osa lasten asentovirheiden ehkäisyä. Massiivipyökistä valmistetun laitteen sileät puolat varmistavat tukevan otteen ja suojaavat käsiäsi liukastumista vastaan.

Turvallisuus

Corefit® Massive puolapuut on kapasiteetti on testattu ja käytetyt materiaalit, kuten pyökki (puolaosat) ja mänty takaavat tunnetaan vahvasta rakennusmateriaalista. Erityisesti kyljet jotka on valmistettu mäntypuusta, takaa raskaiden kuormien kestävyyden, joten tangoilla voivat treenata lasten lisäksi jopa 200 kg painavat aikuiset. Kestävyys ja käytetyn materiaalin tyyppi eivät kuitenkaan ole ainoita seikkoja, jotka meidän tulee ottaa huomioon oikean harjoitustuotteen valinnassa.

Lisävarusteet

Puolapuihin on saatavilla niin leuanvetoteline kuin apupöytä lisävarusteena. Näiden avulla monipuolistat puolapuiden käyttöä huomattavasti.

Huom! kuvien leuanvetotanko ja pöytä ei kuulu mukaan, saatavilla erikseen.

Lisätietoja
Paino (kg)25.000000
ValmistajaGofitness
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Corefit® Massive Puolapuut 220x70 cm luonnollinen
Arvosana