Hammer® Q Vadis 7.0 Juoksumatto

2 290,00 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Tilaustuote, toimitusaika 1-4 viikkoa
Arvosana:
80% of 100
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
49,90 €

Juoksumatto HAMMER Q Vadis 7.0

• Jopa 90% valmiiksi koottuna
• Tilaa säästävä juoksumatto, kokoontaitettava
• 30 harjoitusohjelmaa + henkilökohtainen sykeohjelma
• Moderni muotoilu ja multimedia, kuntosovellukset, bluetooth ja tablet-pidike
• Erittäin pehmeä juoksupinta 6-piste juoksuvaimennuksella

Q.VADIS 7.0 avulla voit harjoitella jopa 22 km / h huippunopeudella. Juoksumaton moottorin 3 hv: n teho riittää kokeneemmallekin harjoittelijalle. Integroitu juomapulloteline varmistaa tarvittavan nesteytyksen. Innovatiivisten kuntosovellusten, kuten ZWIFT, avulla voit lisätä monipuolisuutta harjoitteluun. Ja harjoittelun jälkeen älykkään rakenteen avulla voit taittaa Q: n. VADIS 7.0 nopeasti pystyasentoon ja säästää siten paljon tilaa. Juoksumatto vakuuttaa modernilla, yksinkertaisella muotoilullaan ja siitä tulee "katseenvangitsija" kotiisi.

Takuu 2 vuotta kotikäytössä.
 

Lisätietoja
Paino (kg)120.000000
ValmistajaHammer
Käyttötarkoitusraskaaseen kotikäyttöön
Kuntoharjoitusten määrä 31
Koulutusohjelmien määrä 30
Näytön tyyppi LCD-kosketusnäyttö
Asennusmitat (P x L x K) 181 x 83 x 133 cm
väri musta
nopeus 22 km / h
Paino 92 kg
Integroidut kuljetusrullat Kyllä
Integroitu pulssivastaanotin sykevyölle Kyllä
Taitettava Kyllä
Taittokorkeus 170 cm
Taitettu koko (P x L x K) 74 x 83 x 170 cm
Teho 3 hv (jatkuva teho) / 7,5 hv (suurin teho)
Enimmäispaino 150 kg
Juoksupinta (cm) 152 x 51 cm
multimedia Sovellus, bluetooth, tablet-pidike, USB
Sykeohjatut harjoitusohjelmat 1
Ylempi / alempi pulssiraja säädettävissä Yläpulssiraja säädettävissä
Kaltevuus 0-12% 1%: n välein, säädettävissä moottorilla
Virtalähde 230 V, 50 Hz
Vastuksen säätö Tietokoneohjattu

Taitettava ja tilaa säästävä

Kaupungissa asuminen kulkee yleensä käsi kädessä kompaktin asuintilan kanssa. Jotta sinun ei tarvitse tehdä ilman juoksumaton harjoittelua pienemmissä huoneistoissa, Q.VADIS 7.0: lla on erityisen innovatiivinen taittotoiminto. Toisin kuin monet muut juoksumatot, juoksupinta voidaan kiinnittää helposti ylöspäin täysin pystysuoraan asentoon, jolloin sen säilyttäminen esimerkiksi kaapin viereen tai kulmaan on entistä helpompaa. Lisäksi Q.VADIS 7.0: ssa on käytännölliset kuljetusrullat, jotka helpottavat liikkumista huoneessa.


Kokoontaitettava

Juoksumaton ohjausyksikkö

Kun konsoliin on integroitu harjoittelutietokone ja selkeästi luettava LCD-näyttö, voit hallita juoksuharjoittelua täysin. Lisäksi on integroitu tablet-pidike, joka toimii korkealaatuisena hyllynä mobiililaitteellesi. Tietokoneen avaimet on myös suunniteltu siten, että sinulla on välitön pääsy kaikkiin tärkeisiin harjoitusasetuksiin. Yksittäisillä painikkeilla ohjaat harjoituksen aloitusta / lopetusta, kaltevuutta, ohjelman valintaa ja nopeutta. Sisäisten kaiuttimien avulla voit liittää mobiililaitteen ja nauttia musiikista. Liitä vain tablet-laitteesi tai älypuhelimesi Q.VADIS 7.0 -tietokoneeseen Bluetoothin kautta ja lähde!

Näyttää sinulle mitä sinun tarvitsee tietää

Harjoitustiedot ovat tärkeitä parametreja, jotka antavat sinulle tietoja juoksuharjoituksen aikana. Seuraavat arvot näkyvät tietokoneessa selvästi: etäisyys, pulssi, nopeus, ohjelma, aika, kalorit ja kaltevuus.


Ohjausyksikkö

 

Osallistu virtuaalisesti eri ryhmiin: Kinomap- ja ZWIFT-yhteensopiva

Ennen kuin aloitat virtuaalisen "live-kokemuksen", sinun on asennettava Kinomap- ja ZWIFT-sovellukset tablet-laitteellesi. Yhdistä sitten Q.VADIS 5.0 -laitteeseen Bluetooth-yhteyden kautta. Tunne ainutlaatuinen harjoitusilmapiiri ja live-kokemus. Kävele kiehtovissa maailmoissa ZWIFT: n ja globaalin yhteisön kanssa. Täytä vuotuinen juoksutili yhdessä muiden urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa. Anna virtuaalisen hahmosi juosta ja löydä henkeäsalpaavat reitit ZWIFT: ltä.

Älypuhelimesi tai tablet-laitteesi ladataan automaattisesti juoksuharjoittelun aikana integroidun USB-portin kautta. Kaiuttimet tarjoavat lisämotivaation juoksusi aikana.


Harjoitustietokone

Tarvitset vapautta ja tilaa

145 x 51 cm: n juoksupinta on vaikuttava ja tarjoaa tarvitsemasi vapauden ajettaessa kilometriä toisensa jälkeen. Vakaa rakenne kestää harjoittelun henkilöille jopa 150 kg saakka,  nauttia mukavasta ja aidosta juoksuharjoittelusta. Juoksupinta-alan 51 cm: n leveydellä löydät täydelliset olosuhteet turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun. Juoksumaton pinta antaa sinulle otteen, jota tarvitset sprinttien aikana.

Suojaa niveliäsi

Tärinää vaimentava Super Soft juoksumatto pinta ja 6 pisteen vaimennusjärjestelmä takaavat realistisen juoksutunteen ja liikkeen, joka on lempeä nivelille, kuten metsän lattialle. Voit hoitaa pidemmät harjoitusajot mukavasti ja mukavasti.


6 pisteen vaimennusjärjestelmä

Korkean suorituskyvyn kestävyysjuoksija

Q.VADIS 7.0: n juoksumattomoottorilla sinulla on käytössänsi täysi 3 hv ja nopeusalue 0,3 - 22 km / h. Voit säätää kaltevuutta jopa 12% ja asettaa sen nopeasti ja helposti konsolin +/- -painikkeilla. Mukauta juoksumatto suorituskykyyn ja tule kestävyysjuoksijaksi.


Vuorikiipeilijän toiminto

Syke

On tärkeää pitää silmällä pulssia harjoittelun aikana. Integroitujen käsipulssiantureiden avulla Q.VADIS 7.0 tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden nopeaan pulssimittaukseen. Tartu käsipulssiantureihin ja saat nykyisen pulssiarvosi näkyviin. Aseta tavoitesykkeesi ja käytä sykeohjelmaa treenataksesi turvallisesti sykkeesi mukaan liioittelematta. Tietenkin on myös mahdollista käyttää valinnaista rintahihnaa sykemittarina. Tätä varten tarvittava pulssivastaanotin on jo integroitu juoksumattoon.


Sykkeen mittaus

Jatkuva valikoima ohjelmia

Juoksuyksiköillesi on saatavana täydet 30 harjoitusohjelmaa. Jokainen ohjelma on jaettu 10 osaan ja jokaisen osuuden kanssa ajetaan 200 m. Kun olet suorittanut 10 osiota onnistuneesti, harjoitusohjelma toistaa itsensä. Q.VADIS 7.0 antaa sinulle mahdollisuuden treenata turvallisesti sykkeesi mukaan. Tätä tarkoitusta varten juoksumaton konsolissa on pulssikahvoja, joiden avulla voit suorittaa nopean ja kätevän mittauksen harjoittelun aikana.


monimuotoisuus

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hammer® Q Vadis 7.0 Juoksumatto
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä