Hammer® Rower Cobra XTR Plus II Soutulaite

899,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Tilaustuote, toimitusaika 1-4 viikkoa
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
17,90 €

Hammer® Rower Cobra XTR Plus II Soutulaite

Soutaminen on asiantuntijoiden mukaan kaikkein intensiivisin ja tehokkain harjoittelumuoto. Kuntoilu on hyvin tehokasta, koska kaikki tärkeät lihasryhmät saavat harjoitusta.

  • Kunto-ohjelmat 20
  • Vauhtipyörän massa 8 kg
  • Taitettava
  • Kapasiteetti 130 kg
  • Taittomitta (P x L x K) 118 x 55 x 155 cm & Paino 37 kg

HAMMERin ROWER COBRA XTR on täydellinen kodin harjoitusväline kaikille soutuharrastajille. Todistettu HAMMER-magneettijarrutustekniikka takaa sujuvat liikka.eet, nykimättömän vetämisen ja pitkäikäisen, realistisen soutuelämyksen. Kymmenen ohjelman valinta tekee ROWER COBRA XTR: llä soutamisen yksinkertaiseksi ja täynnä vaihtelua.

Sykeohjattu harjoittelu on mahdollista myös tällä soutulaitteella. Integroitu sykevastaanotin liitetään valinnaisesti saatavaan rintahihnaan, jolloin harjoittelet soutulaitteella optimaalisella rasituksella. Henkilökohtainen kuntoluokkasi lasketaan myös soutuistunnon jälkeen. HAMMER-soutulaite ei myöskään unohda mukavuutta. Istuin on ergonomisesti muotoiltu ja asennettu kuulalaakereihin siten, että se liukuu täydellisesti alumiinikiskoa pitkin. Harjoituksen jälkeen ROWER COBRA XTR voidaan taittaa ja sijoittaa.

Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella kuntolaitteet kotiin toimitettuna ja valmiiksi asennettuna alk. 149,- eur.
 

Lisätietoja
ValmistajaHammer
Käyttötarkoitusraskaaseen kotikäyttöön

HAMMER Soutulaite Cobra XTR Plus

Vaihda kurssi nyt! Soutu arjen stressistä ja suuntaa suuntaasi kohti unelmakehoasi.

HAMMER Rudergerät COBRA XTR II Plus
HAMMER Rudergerät COBRA XTR II Plus - Ominaisuudet
Transportsicherungsschraube
Ergonomischer Handgriff
Bequem-Sitz

Koko kehon koulutus

Mikään muu kestävyyslaji ei voi kilpailla soutun kanssa, eikä mikään muu käytä kehossasi niin monia erilaisia ​​lihasryhmiä. Voit nyt tuoda tämän suositun vesiurheilun omiin neljään seinäsi COBRA XTR II Plus -soutulaitteella ja kokea intensiivisen soutun tunteen kotona. Tällä soutulaitteella voit treenata useita suuria lihaksia yhdellä soutuliikkeellä. Tämä parantaa kardiovaskulaarista kuntoasi ja vahvistaa selkäsi lihaksia uskomattoman tehokkaasti.

Luo multimedia soutukokemus: tabletti tai älypuhelin mahtuu täydellisesti tämän modernin harjoitustietokoneen pidikkeeseen. COBRA XTR II Plus -pehmustettu ergonominen istuin liukuu hiljaisesti ja sujuvasti premium-alumiinikiskon yli. Istuin on urheilullinen ja selkäystävällinen. Jopa pitkät harjoitukset ovat erittäin mukavia ergonomisesti muotoillun istuintyynyn ansiosta. Kehosi saa kuntoasi jokaisen harjoittelun aikana, ja sinut hämmästyttää lihastesi sävyt. Souta kohti unelmakehoasi ja käännä päätäsi mahtavalla fyysillä!


20
Harjoitus ohjelmat
130 kg
Maks. kehon paino

Harjoittele kaikkia lihaksia samanaikaisesti

Kuka ei halua kouluttaa koko kehoaan kerralla vain yhdellä laitteella?

Soutun aikana jalkoja ja ylävartaloa treenataan samanaikaisesti. Voit myös lisätä kuntoasi ja kestävyyttäsi tehokkaasti. Koe kevyt ja kestävä harjoittelu: täydellinen stressin lievitys kovan kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen. Jokainen soutu vie sinut lähemmäksi unelmakehoasi, kun koet rentouttavan soutuharjoituksen COBRA XTR II Plus -sovelluksen kanssa.


Muskelgruppen

 

Tarkista kuntosi jokaisen harjoittelun jälkeen

Mittaa syke harjoitustietokoneen sykkeen palautuspainikkeella. Pulssin palautumistesti vertaa sykettäsi ennen harjoittelua ja sen jälkeen. Tulos näytetään kuntoarvona (1–6). Tätä testiä varten tarvitaan valinnainen rintahihna. Täydellinen ominaisuus kuntosi parantamiseen!

Harjoitustietokone on edistynyt, mutta selvität sen hetkessä

COBRA XTR II Plus -soutulaite on varustettu ohuella, käyttäjäystävällisellä tietokoneella, joka auttaa jatkuvasti parantamaan. Sinulla on niin paljon vaihtoehtoja, ja voit tarkastella monenlaisia ​​harjoitustietoja helposti luettavalla LCD-näytöllä. Seuraavat tiedot näytetään: Harjoitusaika, kaikki harjoitusyksikön soutuvyöhykkeet, harjoitusmatka, kalorien kulutus, vaikeustaso ja pulssi. Lisää motivaatiota 10 koulutusohjelmalla, kuten “Fat burn” ja “Cardio”, tai neljällä sydänohjelmalla ja viidellä yksittäisellä käyttäjäohjelmalla.

Aika on olennaista, koska harjoitteluaikasi on kallis. Voit säätää tietokoneen korkeutta. Se voidaan kallistaa eteenpäin ja taaksepäin. Tietokoneen viiden pehmeän kosketuksen pikavalintanäppäimen avulla voit valita harjoitusohjelmasi ja aloittaa!


Harjoitustietokone

"Anna minun viihdyttää sinua!"

Vuorovaikutteinen harjoituslaji kuntosovelluksilla

Me kaikki tiedämme yksitoikkoisen harjoittelun tunteen, jossa ei ole vaihtelua. Mutta kuntosovellusten avulla voit soutaa jännittäviä regattoja "live-kokemuksessa" ja nauttia suosikkimusiikistasi tai katsella jännittävää elokuvaa. BitGymin ja Kinomapin kameratoiminnolla voit kokea raivoavia jokia ja syviä järviä ympäri maailmaa. Tämän lisäksi sinulle annetaan myös interaktiivisia tietoja nopeudestasi ja sijainnistasi. Voit kuulla soutukierroksesi todellisen ympäristön äänen. Hanki virtuaaliseikkailu ja soutu itsellesi sopivaksi!


Harjoituksetcomputer mit Tablethalterung

Soutuharjoittelu sykkeellä

On tärkeää pitää silmällä sykettäsi, kun soutat kohti tiettyä kuntotavoitetta. Sykkeesi on kriittinen harjoittelutavoitteesi saavuttamiseksi. Tietokoneessa on integroitu sykevastaanotin. Sykkeenmittaus käyttämällä valinnaista rintahihnaa antaa sinun pitää silmällä henkilökohtaista sykettäsi aina ja saavuttaa henkilökohtaiset kuntotavoitteet.

Voit asettaa pulssirajan itse tietokoneella. Jos ylität tavoitteen, kuuluu varoitusääni. Souta kohti unelmakehoasi luottavaisin mielin ja optimaalinen syke!


Pulsmessung

Sileät ja matalat iskut

Liukuva istuin liukuu vakaassa alumiinisessa liukukiskossa, joten voit soutaa tasaisesti ja ennen kaikkea hiljaa. Todistettu HAMMER-vastusjärjestelmä, jossa on ensiluokkainen magneettijarrutekniikka, tuottaa liukuja, jotka ovat lempeitä nivelillesi. Vetotoiminta on sujuvaa, ilman kuolleita pisteitä, mikä kaikki tekee hauskasta ja realistisesta soutuharjoituksesta!


Hochwertige Aluschiene

Istu mukavasti, pidä kiinni tiukasti ja kiinnitä jalat sisään

Ergonomisesti muotoiltu kahva takaa hyvän asennon ja rennon asennon käsillesi. Kuulalaakeroitu istuin mahdollistaa myös mukavan ja dynaamisen soutuasennon sopeutumalla kaikkiin kehon muotoihin. Vaahtopehmustettu mukavuusistuin mahdollistaa miellyttävän harjoittelun jopa pidempien soutujen aikana ja poistaa paineen selkärangalta.

Jokaisessa jalkalevyssä on hihnat, jotka pitävät jalat tukevasti paikallaan jokaisella soutuvyöllä. Erittäin suuret liukastumisen estävät jalkalevyt sijoitetaan lantionystävälliselle 16 cm: n etäisyydelle lantion ylikuormituksen välttämiseksi, jopa pidempien harjoitusten aikana. Muut perheenjäsenet voivat myös käyttää Cobra XTR II Plus soutulaitetta ja nauttia yksilöllisesti räätälöitystä harjoittelusta.


Trittplatten

Muita innovatiivisia ominaisuuksia

Muuta kotisi soutukerhoksi

HAMMER Cobra XTR II Plus -soutulaitteella voit toteuttaa soutuunelmasi kastumatta. Keskity harjoitteluun rauhassa ja hiljaisuudessa! Nopealla kokoonpanolla voit muuttaa olohuoneesi soutukerhoksi muutamassa sekunnissa. Harjoituksen jälkeen ohjainkisko voidaan helposti taittaa innovatiivisen kallistustoiminnon ansiosta ja tallentaa tilaa säästävällä tavalla käytännön jalkatukien ja kuljetuslukon avulla. Integroitujen kuljetusrullien avulla voit siirtää Cobra XTR II Plus -soutulaitettasi huoneen ympäri.

HAMMER Cobra XTR II Plus -soutulaite, jonka pieni koko on vain 232 x 55 x 75 cm, sopii soutuharjoitteluun korkeintaan 2,0 metrin pituisille ihmisille. Käytä säädettäviä jalkakorkkeja epätasaisen lattian tasaamiseksi, jotta soutulaitteesi ylläpitää ammattiasentoa harjoituksen aikana. Nyt on sinun vuorosi! Soutu itsesi muotoon, tunne kehosi muutos ja saada itsesi parhaaseen muotoon!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hammer® Rower Cobra XTR Plus II Soutulaite
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä