SportsArt Status C576U kuntopyörä

Saatavuus:
1-3 kuukautta
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
4,90 €

SportsArt Status C576U kuntopyörä

SportsArt C576U kuntopyörä noudattaa samoja kauniita linjoja kuin muut ECO-NATURAL™ -sarjan kuntolaitteet. Elegentin ulkonäkö ja käyttäjäystävällisyys tekevät tästäkin SportsArt tuotteesta takuuvarman menestyksen kuntosalien keskuudessa.

Tuote tarjoaa käyttäjälle erinomaisen harjoittelutuntuman sekä helppokäyttöiset säädöt. Voit säätää istuinkorkeutta ja etäisyyttä juuri sinulle sopivaksi. Tämä yhdistettynä monipuoliseen ohjaustankoon ja käyttäjä edellä suunniteltuun käyttöliittymään ja näyttöön takaavat käyttäjälle tehokkaat mutta hauskat harjoittelut.

ECO-NATURAL™ -sarjan laitteille tunnusomaisena tämäkin laite tuottaa itse virtansa jolloin käyttäjä tietää ettei hän rasita ympäristöään. Harjoittelun aikana voit kätevästi ladata matkapuhelin samalla kun fyysinen hyvinvointisi kohenee.

Tukevat remmipolkimet lisäävät positiivistä harjoittelukokemusta entisestään. Laitteen oma puhallin pitää huolen riittävästä ilmanvaihdosta harjoittelun aikana.

Matalan kyytiin nousun ja tarkan mutta pehmeän liikeradan ansiosta SportsArt C576U kuntopyörä on erinomainen valinta myös aktiiviseen kuntoutukseen kuormittamatta liikaa polven niveliä.

Ergonominen penkki on pyritty suunnittelemaan siten, että se palvelisi mahdollisimman suurta asiakasryhmää.
 

Lisätietoja
ValmistajaSportsArt
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SportsArt Status C576U kuntopyörä
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä