Crosstrainer SportsArt V886 Verso

Saatavuus:
n. 2-3 kk
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
59,90 €

SportsArt V886 Verso Crosstrainer

SportsArt V886 Verso crosstrainer tarjoaa uniikin harjoittelukokemuksen jonka jälkeen crosstrainerilla harjoittelu ei ole enään entisensä. Upeasti moutoiltuun crosstraineriin on piilotettu kolme täysin toisistaan poikkeavaa erilaista liikerata siten että jokaista liikerataa voidaan lisäksi säätää juuri itselleen sopivaksi. Verso on todellinen kuntokeskusten keihään kärki joka luo täysin uuden standardin miltä alan parhaimmiston tulee näyttää ja tuntua.

Elliptinen liikerata
Elliptinen liikerata on se joka on lähimpänä perinteistä crosstrainer harjoittelua mihin kuluttujat ovat tottuneet. Voit kuitenkin harjoittelun aikana säätää elliptisen liikeradan pituutta sekä korkeutta.

Pyörivä liikerata
Liikerata on täysin pyöreä joka hermottaa lihaksistoa täysin eri tavalla kuin elliptinen. Harjoittleun aikana käyttäjä voi itse määrittää rasituksen lisäksi kuin suurta ympyrää jaloilla halutaan tehdä.

Portaiden nousu
Aikakautena milloin porraskoneet ovat olleet valtaisassa suosiossa SportsArt on päättänyt integroida porraskoneen yhteen ja samaan laitteeseen. Verso crosstrainerilla voit simuloida rappaskävelya kuitenkin siten että asiakas itse voi päättää kuinka korkea yksittäinen porras on.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Verso crosstrainer on markkinoiden monipuolisin cardiolaite joka tarjoaa 3:1 liikeradat jotta juuri sinun asiakkaasi pysyvät tyytyväisinä.

Lisätietoja
ValmistajaSportsArt
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Crosstrainer SportsArt V886 Verso
Arvosana