1 283,40 €

Tulossa varastoon 30.11

Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

Watson Adjustable Bench vino-/tasapenkki

Tuotekuvaus

Watson säädettävä vino-/ tasapenkki Pro

  • Elinikäinen takuu
  • Säädettävä
  • Matala
  • Täysin customoitavissa
  • Siirtopyörät- ja kahva

Haaveiletko parhaasta mahdollisesta penkistä kuntosalillesi?

Etsitkö edullista "perus penkkiä" kuntosalillesi? Tässä tapauksessa Watson ei välttämättä ole oikea vaihtoehto. Mikäli toiveesi on löytää paras mahdollinen penkki joka kestävää vuosia kovassa käytössä Watson saattaa olla juuri sinulle sopiva.

Watson säädettävä penkki on suunniteltu ja tehty käsityönä vaativaan makuun. Se sopii niin käsipainojen kaveriksi kuin Power Rackin yhteyteen. 800 kg maksimi kapasiteetti tarkoittaa, että voit lastata penkin päälle oikeastaan mitä tahansa. Niin suuria kuormia ei ole mitä Watson ei kestäisi. Vuosienkaan kovan käytön jälkeen tämä penkki ei ala nitistä ja vaappua.

Penkin saa 8° negaatiiviseen kulmaan, täysin tasaiseksi tai aina 80° asteen kulmaan 8 eri säädöllä n. 10° välein.

Massiivisesta rungosta huolimatta Watson penkki on erittäin matala vain 480 mm tarjoten hyvän tuen jaloille. tämä mahdollistaa että harjoittelija voi turvallisesti maata selin penkin päällä jolloin lyhytkin harjoittelija saa jalat tukevasti maahan.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4mm - 5mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit (vaihtoehdot löydät tuotteen "liitteet" välilehdeltä). Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Paino (kg) 100.000000
Valmistaja Watson Gym Equipment
Valmistusmaa Englanti
Brand Watson Gym Equipment
Käyttötarkoitus ammattikäyttöön
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Watson Adjustable Bench vino-/tasapenkki
Arviosi