1-4 kk

Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

Watson Animal Adjustable Bench vino-/tasapenkki

Tuotekuvaus

Watson säädettävä vino-/ tasapenkki Animal

  • Elinikäinen takuu
  • Säädettävä
  • Matala
  • Täysin customoitavissa
  • Siirtopyörät- ja kahva
  • Varmistajan alustat
Kun vain paras kelpaa

Etsitkö edullista "perus penkkiä" kuntosalillesi? Tässä tapauksessa Watson ei välttämättä ole oikea vaihtoehto. Mikäli toiveesi on löytää paras mahdollinen penkki joka kestävää vuosia kovassa käytössä Watson saattaa olla juuri sinulle sopiva.

Watson säädettävä Animal penkki on suunniteltu ja tehty käsityönä vaativaan makuun. Se sopii niin käsipainojen kaveriksi kuin Power Rackin yhteyteen. Varmistajalle tehty omat alustat takaavat että isojakin rautoja voidaan nostaa turvallisesti.

Xtra leveät jalat tuovat harjoitteluun ennennäkemätöntä tukevuutta. Edessä olevat pyörät ja takana oleva nostokahva mahdollistaa penkin helpon siirreltävyyden paikasta toiseen.

Penkin saa 8° negaatiiviseen kulmaan, täysin tasaiseksi tai aina 80° asteen kulmaan 8 eri säädöllä n. 10° välein.

Massiivisesta rungosta huolimatta Watson penkki on erittäin matala  tarjoten hyvän tuen jaloille. Tämä mahdollistaa että harjoittelija voi turvallisesti maata selin penkin päällä jolloin lyhytkin harjoittelija saa jalat tukevasti maahan.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4mm - 5mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 
Tekniset tiedot
Lisätietoja
Paino (kg) 100.000000
Valmistaja Watson Gym Equipment
Valmistusmaa Englanti
Brand Watson Gym Equipment
Käyttötarkoitus ammattikäyttöön
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Watson Animal Adjustable Bench vino-/tasapenkki
Arviosi