Watson Plate Load Super Incline Chest Press

Saatavuus:
1-4 kk
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
129,90 €

Watson ylävino super Chest Press rintalaite

  • Erittäin jykevä rakenne
  • Kompakti koko
  • Helpot säädöt
  • Levypainojen säilytystapit
  • Liikerata kohdistuu erityisesti rintalihasten yläosaan
  • Elinikäinen takuu
Onko rinnan kehityksen tiellä vähiten treenattu osa-alue?

Oikein treenattuna rintalihakset ovat mahdollisesti parhaiten erottuva lihasryhmä ihmisellä. Leveä ja paksu rinta on selvä viesti voimasta!

Penkkipunnerrus on varmasti eniten käytetty harjoitusmenetelmä rinlihasten kasvattamiseen. Mikäli kuitenkin haluat kehittää itsellesi erottuvat mannerlaatat olisi syyrä harjoittaa rintalihaksia useista eri kulmista. Punnerrusliike 'ylävino' asentoon lienee yksi tehoikkaimmista.

Rintalihasten yläosa (pectoralis major) kehittyy juurin hieman ylöspäin kohdistuvasta punnerrusliikkeestä. Tämä on myös erinomainen tapa ennaltaehkäistä "roikkuvaa rintaa" joka saavutetaan liian suppealla harjoittelulla.

Ylävinopenkkien yleiset ongelmat

Ylävinopenkit ovat välttämättömiä mikäli haluat itsellesi esteettisesti upean rintakehän.

Tämä sanottuna, vapaiden painojen ongelmana tulee stabilointi. Mitä jyrkemmän kulman asetat penkkiin, sitä enemmän tarvitset tukilihaksia. Tämä ottaa vastaavasti hermotusta pois sieltä minne sitä nimenomaan halutaan.

Yleinen ongelma vastaavissa laitteissa on kulma. Useissa laitteissa joissa kulma on hyvä, joutuvat kuitenkin olkapäät liian kovalle työlle joka jälleen varastaa stimulaatiota sieltä minne sitä todellisuudessa halutaan. Tämä korostuu erityisesti niillä henkilöillä joilla on pitkät raajat. Liike joka pitäisi kohdistaa rintaan saadaan tuntumaan liiaksi olkapäissä ja ojentajissa.

Massiivisten kehitysten jälkeen Watsonilla on ilo esitellä uusittu Super ylävino Incline Chest Press rintalaite! Tuote joka on kehonrakentajien ja biomekaniikan ammattilaisten huolella mietityn kokonaisuuden tulos. Tuote joka tarjoaa lähes täydellisen stimulaation ylärintaan. Tuote jonka liikerata kohdistuu minimaalisen vähän olkapäille ja ojentajiin. Yksinkertaisesti tuote joka on jokaisen itseään arvostan kuntosalin "must have" joka palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 
Lisätietoja
Paino (kg)200.000000
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Plate Load Super Incline Chest Press
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä