ATX® Glute Ham Trainer Pro

1 398,00 € (sis. alv.)
Toimitusaika:
2-8 viikkoa
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
49,90 €

ATX® Glute Ham Trainer Pro

ATX® Glute Ham Developer omaa luokkaansa! ATX ®  Glute Ham Trainer PRO on ehdottomasti tehokkain ja mukavin selkä-/pakaralaite mitä olet koskaan kokeillut!

Tämä GHD penkki on 98 kg kokonaispainollaan erittäin kestävä, erittäin vakaa ja raskaaseen käyttöön sopiva. Yksittäiset asetusvaihtoehdot takaavat maksimaalisen toimivuuden jokaiselle käyttäjälle. Puolipyöreät ja muotoillut tyynyt joissa on erityinen vaahtomuovi on erittäin mukavat ja minimoivat epämiellyttävän painekivun harjoituksen aikana. 

Laitteen korkeus lattiasta pehmusteen yläosaan on 110 cm ja sillä on vakioitu, optimaalinen harjoituskorkeus. Toinen kohokohta  on taitettava polvituki, joka voidaan tarvittaessa helposti taittaa kokoon / sisään, mikä lisää turvallisuutta tarvittaessa - erityisesti aloittelijoille sopii varmasti!

Verhoilurullien välissä oleva kartiomainen aukko takaa aina ihanteellisen istuvuuden eri nilkka- / jalkakokoille. Laitteen leveyden säätö tarjoaa täydellisen käsittelyn! - Tätä voidaan käyttää suoraan harjoituksen aloitusasennosta. Käsivipua käyttämällä tukilevy voidaan helposti ja suoraan kiinnittää ihanteelliseen asentoon, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen säädön.  Jalkalevyn kaide toimii kahvoina käänteiseen hyperextensioniin, kaksi lisäkahvaa verhoilun sivulla helpottavat sisään- ja ulospääsyä.

Portaikko helpottaa laitteen nousua. Laite on erittäin vakaa, koska se painaa 98 kg ja on leveä. Vankat muovijalat ovat hellävaraiset lattialle ja luistamattomat. Rungon kaksi kiinnityskoukkua mahdollistavat vastusnauhojen ripustamisen. Integroidut kuljetusrullat mahdollistavat laitteen helpon sijoittamisen.

Mitat: P 170 x K 130 x L 108 cm & Paino 98 kg

Kapasiteetti 500 kg

Lisätietoja
ValmistajaATX®
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ATX® Glute Ham Trainer Pro
Arvosana

 

ATX Fitness App

Tutustu ATX:n maailmaan & ota koko potentiaali irti kotikuntosalistasi!

Tämä sovellus on samalla vahva treenikumppani sekä pätevä henkilökohtainen valmentajasi - harjoitukset videomuodossa laitekohtaisesti!
Liity vahvaan yhteisöön - sosiaalinen verkosto 100% voimaharjoittelulle! Opi suoraan mestareilta ja treenaa uudella tasolla.

Lataa ilmainen ATX® Fitness -kuntosovellus!