1 398,00 €
Pidä kiirettä, vain 1 jäljellä!
Saatavuus:
Varastossa ( 1 kpl )
Toimitusaika:
3-6 päivää
Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

ATX® GHD Glute Ham Trainer Pro

Tuotekuvaus

ATX® Glute Ham Trainer Pro

ATX® Glute Ham Developer omaa luokkaansa! ATX ®  Glute Ham Trainer PRO on ehdottomasti tehokkain ja mukavin selkä-/pakaralaite mitä olet koskaan kokeillut!

Tämä GHD penkki on 98 kg kokonaispainollaan erittäin kestävä, erittäin vakaa ja raskaaseen käyttöön sopiva. Yksittäiset asetusvaihtoehdot takaavat maksimaalisen toimivuuden jokaiselle käyttäjälle. Puolipyöreät ja muotoillut tyynyt joissa on erityinen vaahtomuovi on erittäin mukavat ja minimoivat epämiellyttävän painekivun harjoituksen aikana. 

Laitteen korkeus lattiasta pehmusteen yläosaan on 110 cm ja sillä on vakioitu, optimaalinen harjoituskorkeus. Toinen kohokohta  on taitettava polvituki, joka voidaan tarvittaessa helposti taittaa kokoon / sisään, mikä lisää turvallisuutta tarvittaessa - erityisesti aloittelijoille sopii varmasti!

Verhoilurullien välissä oleva kartiomainen aukko takaa aina ihanteellisen istuvuuden eri nilkka- / jalkakokoille. Laitteen leveyden säätö tarjoaa täydellisen käsittelyn! - Tätä voidaan käyttää suoraan harjoituksen aloitusasennosta. Käsivipua käyttämällä tukilevy voidaan helposti ja suoraan kiinnittää ihanteelliseen asentoon, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen säädön.  Jalkalevyn kaide toimii kahvoina käänteiseen hyperextensioniin, kaksi lisäkahvaa verhoilun sivulla helpottavat sisään- ja ulospääsyä.

Portaikko helpottaa laitteen nousua. Laite on erittäin vakaa, koska se painaa 98 kg ja on leveä. Vankat muovijalat ovat hellävaraiset lattialle ja luistamattomat. Rungon kaksi kiinnityskoukkua mahdollistavat vastusnauhojen ripustamisen. Integroidut kuljetusrullat mahdollistavat laitteen helpon sijoittamisen.

Mitat: P 180 x K 130 x L 108 cm & Paino 98 kg

Kapasiteetti 500 kg

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Paino (kg) 98.000000
Valmistaja ATX®
Brand ATX®
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:ATX® GHD Glute Ham Trainer Pro
Arviosi