Watson Eight Station Multi-Gym

Saatavuus:
1-3 månader
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
149,90 €

Watson Eight Station Multi-Gym

Säästä tilaa ja rahaa kuitenkaan tinkimättä laadusta.

  • Alatalja (x2), ylätalja (x2), säädettävä talja (x2) sekä ristikkäistalja yhdessä paketissa
  • Ala- ja ylätaljassa 120kg painopakka, muissa taljoissa 100kg
  • Jopa 8 käyttäjää saman aikaisesti
  • Kompakti koko
  • Luja rakenne

Takuu: Runko elinikäinen, vaijerit ja laakerit 3 vuotta ja verhoilu 12 kk

Mitat: 4200mm x 2200mm x 2400mm

Watson multigym 8 station on todellinen tilan säästjä tinkimättä milliäkään laadusta. Kuten kaikilla Watson tuotteilla, myös tällä Watson taljakokonaisuudella elinikäinen takuu.

Alatalja varustettu vahvoilla astinlaudoilla ja riittävällä liikeradalla joka mahdollistaa lihaksen venytyksen palautuksen aikana. Ylätaljassa säädettävä jalkojen lukitus jonka ansiosta se sopii hyvin eri kokoisille asiakkaille. Korkeussäädettävä talja sopii erinomaisesti eristäviin liikkeisiin kuten ojentajat ja hauikset. Suurin osa kuntosaleilla olevista taljalaitteista eivät vain yksinkertaisesti ole tarpeeksi lujarakenteisia vahvoille henkilöille. Watsonin kanssa tätä ongelmaa ei ole. Korkeussäädettävä ristikkäistlja tarjoaa lähes loputtomat mahdollisuudet harjoittelluun.

Myös painopakat saadaan tarvittaessa suuremmiksi. Ainoana valmistajana Watson pystyy tarjoamaan esimerkiksi alataljan massiivisella 300kg painopakalla.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.


Lisätietoja
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Eight Station Multi-Gym
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä