Watson Power Squat

Saatavuus:
1-4 kk
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
129,90 €

Watson Power Squat

  • 2 in 1: Power Squat tarjoaa kaksi eri liikerataa yhdessä laitteessa
  • 1080mm tilaa levypainoille
  • Ultra Heavy rakenne
  • Pehmeä liikerata
  • Elinikäinen takuu

2 in 1: Power Squat tarjoaa kaksi liikerataa yhdessä laitteessa

Suunnitellessa uutta Power Squat laitetta tarkoitus oli tarjota asiakkaille (erinomaisen biomekaniikan lisäksi) entistä kovempi runkorakenne sekä mahdollisuus tehdä kahta täysin erilaista liikettä yhdessä laitteessa.

Massiivinen 1000x800mm jalkalevy tarjoaa mahdollisuuksia sijoitella jalat monipuolisesti joka mahdollistaa eri lihasryhmien monipuolisen harjoittelun.

1080mm tilaa levypainoille tarkoittaa että saat laitettua kuormaa varmasti riittävästi. 6 erillistä levypainojen säilytystappia pitää huolen siitä että levypainot ovat aina saatavilla ja siististi esillä.

Voit tehdä laitteella perinteiset Hack kyykky liikkeet kuin etukyykyt yksinkertaisesti väin kääntämällä kasvojen suuntaa laitetta kohtaan. Kumpaa liikettä ikinä teetkään, voit olla täysin varma että tässä laitteessa ei kapasiteetti kesken lopu. Heavy Duty rakenne takaa laitteelle elinikäisen takuun, pehmeä biomekaanisesti upea liikerata varmistaa oikeiden lihasryhmien kuormituksen.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 

Lisätietoja
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Power Squat
Arvosana