Watson Hip Belt Squat

Saatavuus:
1-4 kk
Arvosana:
100% of 100
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
4,90 €

Watson hip Belt Squat

  • Harjoittele kyykkyä rasittamatta selkää
  • Sopii erityisesti isoihin volyymeihin kun haluat keskittää liikkeen vain jalkoihin / pakaraan
  • Elinikäinen takuu ja upea liiketuntuma

Nyt voi kyykätä ilman selkäkipuja!

Perinteistä kyykkyä voidaan pitää mahdollisesti yhtenä tehoikkaimpana jalkojen voiman kehittäjänä. Hyvä kyykky edellyttää kuitenkin riittävää liikkuvuutta ja oikeaa tekniikkaa. Ilman näitä selkään saattaa kohdistua kipua jolloin kyykkyä ei mielellään suositella.

Watson Hip Belt Squat tarjoaa tähän erinomaisen ratkaisun jolloin liikerata keskittyy vain jalkoihin eikä selkää tarvitse pelätä.

Tukevat käsinojat mahdollistavat että keho pysyy oikeassa asennossa. Kuormaa helppo lisätä painoteppeihin ja liikerata on vähintään pehmeä.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.

Lisätietoja
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Hip Belt Squat
Arvosana