Watson Single Stack Low Pulley Row alatalja

Saatavuus:
1-4 kk
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
149,90 €

Watson Single Stack Low Pulley Row alatalja

Watson alatalja on klassinen alatalja erittäin luonnollisellä liikeradalla ja 120 kg painopakka vakiona jota voidaan kasvattaa aina 300 kg saakka. Pitkä liikerata ja elinikäinen takuu. Kun vain paras kelpaa!

  • Klassinen alatalja
  • Erittäin luonnollinen liikerata
  • 120 kg painopakka vakiona jota voidaan kasvattaa aina 300 kg asti
  • Pitkä liikerata
  • Elinikäinen takuu

watson_logo

Ylä- ja alataljat ovat kieltämättä kuntosalin eniten käytettyjä painopakallisia laitteita niin miksi hankkia keskinkertaisuutta? Watson alatalja on tehty kestämään vaativat olosuhteet eikä se koskaan mene rikki. Laite tarjoaa selän lihaksille riittävän venytyksen mikä monilta kilailijoilta puuttuu.

Massiivinen runkorakenne on tehty yksinkertaisesti kestämään. Halutessa voit tilata taljan 300 kg painopakalla joka kielii kestävyydestä. Vain harvat kilpailijat pystyvät samaan, koska niiden rungot eivät yksinkertaisesti ole suunniteltu näin suurien kuormien liikuttamiseen.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.

 

Alataljan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on riittävä venytys. Ominaisuus jonka läsnäolon tärkeyttä ei voi korostaa liikaa.

watson_ala_1

Riittävän suuri painopakka ja liikerata. Pakka voi olla juuri niin suuri kuin tarvitset.

watson_ala_2

Lisätietoja
Paino (kg)300.000000
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Single Stack Low Pulley Row alatalja
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä