Watson Single Stack Multi-Press

Saatavuus:
1-4 kk
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
149,90 €

Watson Single Stack Multi-Press

  • Klassinen ylätalja
  • Erittäin luonnollinen liikerata
  • 120 kg painopakka vakiona jota voidaan kasvattaa aina 250 kg asti
  • Säädettävä penkin korkeus
  • Elinikäinen takuu

Tarvitsetko parhaan mahdollisen ylätaljan?

Ylä- ja alataljat ovat kieltämättä kuntosalin eniten käytettyjä painopakallisia laitteita niin miksi hankkia keskinkertaisuutta? Watson ylätalja on tehty kestämään vaativat olosuhteet eikä se koskaan mene rikki. Laite tarjoaa selän lihaksille riittävän venytyksen mikä monilta kilailijoilta puuttuu.

Massiivinen runkorakenne on tehty yksinkertaisesti kestämään. Halutessa voit tilata taljan 250 kg painopakalla joka kielii kestävyydestä. Vain harvat kilpailijat pystyvät samaan, koska niiden rungot eivät yksinkertaisesti ole suunniteltu näin suurien kuormien liikuttamiseen.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4mm - 5mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.
 

Lisätietoja
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Single Stack Multi-Press
Arvosana