Tarjoushinta 465,00 € Normaali hinta 724,90 €

tuote myyty

Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
10000 arvostelua
Hintatakuu
Tuote tulee reklamoida 14 päivän kuluessa ja palauttaa 30 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Osta nyt, saat 30 päivää maksuaikaa! Lue lisää

Hammer® Cardio Motion BT Ergometri *käytetty messulaite*

Tuotekuvaus

Ergometri Hammer® Cardio Motion BT *käytetty messulaite*

HAMMERin korkealaatuinen ergometri-kuntopyörällä voit kuntoilla ja pitää terveyttä yllä tehokkaasti sekä mukavasti. Pystyt harjoittelemaan juuri silloin kun sinulle sopii, oli sitten tarkoituksena kunnon ylläpito, parantaminen, laihduttaminen tai polven kuntoutus. Bluetooth yhteyden ansiosta käytät sovelluksia vaivattomasti.

Hammer® jarruvastusjärjestelmä on erittäin laadukas ja hyvin testattu. Vastus on äänetön, uritetulla hihnalla toimiva ja 8 kg vauhtipyörällä varustettu. Vastushihnaa säätelee kestomagneettijarrujärjestelmä joka takaa tarkan vastuksen. Harmonisen liikkeen varmistaa laadukkaat kuulalaakerit. Uuden ergometrin Cardio Motion BT:n avulla voit harjoitella vähintään 10 watin vastuskertoimella! Ihanteellinen vanhuksille ja helppoon kuntoutukseen urheiluvammojen jälkeen tai harjoittelun hiljalleen lisäämiseen. Onpa säätösi 10 wattia tai 350 wattia - Cardio Motion BT sopii jokaiseen harjoitustavoitteeseen.

Hammer® cardio motionin ohjaustankoa ja istuinta voidaan säätää täydellisen mukavuuden takaamiseksi harjoituksen aikana. Kokoa löytyy vain 110 x 52 x 140 cm ja 37kg (L x L x K).

Hammer® Cardio motion BT on ihanteellinen aloittelijalle ja kevyeen kuntoiluun. Voit valita LCD-näytöltä 22 eri ohjelmaaa. 16 eri vastustasoa vaihtelevalla intensiteetillä tarjoaa monipuolisen harjoittelun. Myös live reitit mahdollisia Kinomap ohjelmiston avulla.

Näyttö näyttää samanaikaisesti etäisyyden, ajan, nopeuden, poljinnopeuden, sykkeen, watin ja nykyisen poltettujen kalorien määrän. Saat sykkeesi käsituenantureista pitämällä tai sykevyöllä näyttöösi.

Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella kuntolaitteet kotiin toimitettuna ja valmiiksi asennettuna alk. 149,- eur.
 

Tekniset tiedot
Lisätietoja
Valmistaja Hammer
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Hammer® Cardio Motion BT Ergometri *käytetty messulaite*
Arviosi