Reebok steppilauta pro Delta

149,90 € (sis. alv.)
Saatavuus:
Varastossa ( Yli 5 kpl )
Toimitusaika:
3-6 päivää
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti (mm. K-Market, R-Kioski ja pakettiautomaatit)
5,90 €

Reebok steppilauta pro Delta

Reebok Step - parasta ammatti- ja kotikäyttöön!

Maailman kuuluisin steppilauta esiteltiin kuntosaleihin yli 25 vuotta sitten. Ajaton Reebok Step on edelleen luonnollinen valinta ja valtavan suosittu fitnessmaailmassa. Fitnesstrendit muuttuvat jatkuvasti, mutta tarve Reebok Stepille on aina ollut olemassa - ja tulee aina olemaan.

Vaihtelu harjoittelussa on avain kehitykseen ja Reebok STEP Aerobicin myötä kaksi harjoitussessiota eivät koskaan ole identtisiä. Tämä työkalu on ihanteellinen ryhmätreeniin suorittamaan monenlaisia perus- ja monimutkaisempia liikkeitä kuten Cardio- (kunto) ja Plyometric- (hyppy) liikkeitä sekä kiinteyttämään alavartalon lihaksia.

Sen monipuolisuus on ihanteellinen luomaan vaihtelevan treeniohjelman. Reebok Step Bench sopii ammattilaisille kaikilla tasoilla.

Moderni punainen ja musta Reebok Step Delta voidaan yhdistää harjoitteluun jumppamatolla, tai käyttää käsi-, ranne- tai nilkkapainoilla tehokkaaseen kaloripolttoon. Step Bench on suosittu kuntosaleissa, joissa aerobic-liikket koreografioidaan äänekkään musiikin tahtiin.

Reebok Step tarjoaa sinulle kovan harjoittelun joka on myös cool. Reebok Step Delta on vankka ja kestävä jokaisen hypyn ja liikkeen kohdalla. Siinä on luistamaton kumipinta ja kumijalat, joten ainoa asia johon käyttäjä tarvitsee keskittyä on ryhmäjohtajan ohjeisiin ja liikkeiden toteutukseen.

Penkki voidaan säätää 3 korkeuteen: 15 cm, 20 cm ja 25 cm. Pinta on "kuplainen" kuvioitu / kuoppainen, ja riittävän suuri kaikille liikuntaharrastuksille.

Reebok Step voidaan varastoida Reebok Rackiin, jossa on tilaa 10 kappaleelle. Clipsit, alustan ja kumijalat voi ostaa lisävarusteena.

Tekniset tiedot:

• Yksiosainen rakenne
• Kova kumialusta, liukuestepinta
• 3. Säädettävää korkeutta
• Liukumaton pohja
• Mitat: L 90 x  S 35 cm x K 15 tai 20 tai 25 cm
• Paino 7.5 kg

Maksimi käyttäjäpaino 110kg.
 

Pyydä tarjous isommasta erästä!

Lisätietoja
ValmistajaTrendy Sport
VäriMusta
Maksimikapasiteetti100 - 250 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Reebok steppilauta pro Delta
Arvosana