Watson Plyo Swing jalkaprässi

  • Joustavat toimitukset
    {parent_category_link}
  • Suunnittelu ja leasing mahdollisuus
  • Asennukset ja huoltosopimukset
Watson
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimituskulut alkaen: 149,90 €

Watson Plyo Swing jalkaprässi

Lisää räjähtävyyttä jalkoihin. Plyo Swingin idea on että harjoittelija ikään kuin hyppää joka kehittää lihaksien räjähtävyyttä mutta harjoittelija joutuu myös suorittamaan excentrisen liikkeen palautuksen aikana.

Tämä Watsonin patentoitu laite tarjoaa uuden näkökulman ja lähestymistavan miten saada jalkoihin lisää räjähtävyyttä.

Plyo Swing tai toiselta nimeltä Virtual Force Swing on välttämätön urheilijoille jotka vaativat hetkellistä räjähtävää voimantuottoa jossa potentiaalinen energia siirretään kineettiseksi energiaksi.

Vastusta voidaan säätää joko lisäämällä tai vähentämällä levypainoja tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää voimakuminauhoja, hieman lajista ja tavoitteesta riippuen.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Tarjouspyyntölomake yritysasiakkaille
Takuu:
Runko elinikäinen
Vaijerit ja laakerit 3 vuotta
Verhoilu 12 kk

Mitat: 2591 mm x 1372 mm x 1829 mm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Watson Plyo Swing jalkaprässi