Watson Westside Plyo Swing

Saatavuus:
1-4 kk
Toimitukset alkaen
Nouto
Noutovarasto: Mestarintie 11F, 01730 Vantaa (avoinna ark. klo. 10-15.45)
ILMAINEN!
Kaukokiito
Kaukokiito
149,90 €

Watson Westside Plyo Swing

Lisää räjähtävyyttä jalkoihin. Plyo Swingin idea on että harjoittelija ikään kuin hyppää joka kehittää lihaksien räjähtävyyttä mutta harjoittelija joutuu myös suorittamaan excentrisen liikkeen palautuksen aikana.

Tämä Watsonin patentoitu laite tarjoaa uuden näkökulman ja lähestymistavan miten saada jalkoihin lisää räjähtävyyttä.

Plyo Swing tai toiselta nimeltä Virtual Force Swing on välttämätön urheilijoille jotka vaativat hetkellistä räjähtävää voimantuottoa jossa potentiaalinen energia siirretään kineettiseksi energiaksi.

Vastusta voidaan säätää joko lisäämällä tai vähentämällä levypainoja tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää voimakuminauhoja, hieman lajista ja tavoitteesta riippuen.

Kaikki Watson tuotteet on tehty hieman tuotteesta riippuen 4 mm - 5 mm teräksestä. Vielä paljon tärkeämpää kuin rungon vahvuus on teräksen laatu. Watson käyttää parasta mahdollista Euroopassa valmistettua terästä valmistaessaan tuotteensa.

Voit itse valita rungon, verhoilun ja tikkauksen värit. Kiinnostuitko? Lähetä meille alla oleva tarjouspyyntölomake tai ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan GoFitness yritysmyyntiin. Meiltä myös markkinoiden parhaat leasingrahoitukset yritysasiakkaille.

Lisätietoja
ValmistajaWatson Gym Equipment
ValmistusmaaEnglanti
Käyttötarkoitusammattikäyttöön
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Watson Westside Plyo Swing
Arvosana
Asiakas joka katsoi tätä, katsoi myös näitä